viewsonic gerçekten iyi gözüküyor ama şu 24 inçte 2knın daha iyi görüntü verdiğine dair bazı reddit forumları görünce açıkçası aklım karıştı çünkü önceliğim aslında ekranın büyüklüğünden ziyade alabileceğim görüntünün kalitesi
Bunu şunun gibi düşün; sen 4k 65 inç tv de yakınlaşinca pikselleri ayırt edebilirsin ama cebindeki full hd telefonda pikselleri gözle ayırt edemezsin. Burda püf nokta alanın geniş olması eğer monitöre yakın oturursan gözlerin ağrır, hemen daralırsın, keyfin kaçar. Ama büyük gelir 27 inç e alışamam diyorsan 24 inç alabilirsin dostum ama bence 24 inç te 2k'nın 27 inçle çok bir farkı yoktur. 2k nın hakkı 27 inç tir.
Panel bilgisi monitörü satın almadan önce ön bilgi edinmemizi sağlıyor. Örneğin cof değeri gibi. Cof değeri de monitörün ömrüne etki eden unsurlardan birisi. Ne kadar fazlaysa o kadar iyi. Bu arşivin içinde aynı paneli kullanan modeller de göreceksiniz. Aynı paneli kullanması aynı görüntüyü vereceği anlamına gelmez. Çünkü kalibrasyon, piksel tepki süresi, yazılım ve arka aydınlatmanın kalitesi gibi farklılıklar da olacaktır.
Koorui is quickly becoming one of the more talked about monitor brands when it comes to the entry and mid tier level space and for good reason. The monitors...
In this video I review a 240Hz 1440p IPS monitor which is sitting at $280 during Black Friday!TimestampsIntro, Main specifications, Price- 0:00Colors - 0:54B...
► Big thanks to Corsair and the new HS80 Max Wireless Gaming headset for sponsoring this video! Check it out here: https://geni.us/z02DH► Buy my PC builds: h...
The Koorui 24E3 is one of the cheapest 165 Hz IPS monitors you can get. But is it worth buying or should you rather spend a bit more?⚪ Go to https://brillian...
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bu monitör hareket ettirebilirlik açısından güzel, ben viewsonic modelini oyuna önem verdiğinizden, aynı fiyatta olması ve viewsonic in de bunun için G-SYNC teknolojisi olmasından dolayı güvenilir bir alternatif sunmuştum. Koorui de üzmez asla sizi güzel günlerde kullanın yardım edebildiysem ne mutlu bana.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bu monitör hareket ettirebilirlik açısından güzel, ben viewsonic modelini oyuna önem verdiğinizden, aynı fiyatta olması ve viewsonic in de bunun için G-SYNC teknolojisi olmasından dolayı güvenilir bir alternatif sunmuştum. Koorui de üzmez asla sizi güzel günlerde kullanın yardım edebildiysem ne mutlu bana.
çok teşekkür ederim hocam ilginizden dolayı valla çok gittim geldim ama en son izlediğim videolar ile koorui üzerinde karar kıldım, açıkçası %51-%49 durumu oldu
çok teşekkür ederim hocam ilginizden dolayı valla çok gittim geldim ama en son izlediğim videolar ile koorui üzerinde karar kıldım, açıkçası %51-%49 durumu oldu
Olsun ama bu monitörde dikkat et ölü piksel şikayetleri var sonra sorun çıkarsa istersen viewsonic'e veya 24 inç 2k ya dönebilirsin. Onlarda hâlâ bir seçenek.
hocam açıkçası elimde bir tane 24inç ve görüntü olarak rekabetçi oyunlarda vs. güzel görüntü veren bi monitör olunca gerek film dizi animede gerek hikayeli oyunlarda 27 daha çok işime yarar gibi geldi
hocam açıkçası elimde bir tane 24inç ve görüntü olarak rekabetçi oyunlarda vs. güzel görüntü veren bi monitör olunca gerek film dizi animede gerek hikayeli oyunlarda 27 daha çok işime yarar gibi geldi