Öneri Koorui 24inç 1440p vs 27inç 1440p

viewsonic gerçekten iyi gözüküyor ama şu 24 inçte 2knın daha iyi görüntü verdiğine dair bazı reddit forumları görünce açıkçası aklım karıştı çünkü önceliğim aslında ekranın büyüklüğünden ziyade alabileceğim görüntünün kalitesi
Bunu şunun gibi düşün; sen 4k 65 inç tv de yakınlaşinca pikselleri ayırt edebilirsin ama cebindeki full hd telefonda pikselleri gözle ayırt edemezsin. Burda püf nokta alanın geniş olması eğer monitöre yakın oturursan gözlerin ağrır, hemen daralırsın, keyfin kaçar. Ama büyük gelir 27 inç e alışamam diyorsan 24 inç alabilirsin dostum ama bence 24 inç te 2k'nın 27 inçle çok bir farkı yoktur. 2k nın hakkı 27 inç tir.

İkisi de fiyatına göre güzel, hangi boyut istiyorsan ona göre alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HKC zaten panel üreticisi. MSI gibi markalar panelini kullanıyor.

Ayrıca gaming monitör üretmiyor değil, tr ye getiren yok.

Koorui G2722P MODELİNİ SİPARİŞ ETTİM HOCAM YORUMUNUZ VAR MIDIR

71tB9mW3rjL._AC_SL1500_.webp

7599 TL'ye geldi

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bu monitör hareket ettirebilirlik açısından güzel, ben viewsonic modelini oyuna önem verdiğinizden, aynı fiyatta olması ve viewsonic in de bunun için G-SYNC teknolojisi olmasından dolayı güvenilir bir alternatif sunmuştum. Koorui de üzmez asla sizi güzel günlerde kullanın yardım edebildiysem ne mutlu bana.
çok teşekkür ederim hocam ilginizden dolayı valla çok gittim geldim ama en son izlediğim videolar ile koorui üzerinde karar kıldım, açıkçası %51-%49 durumu oldu :D

çok teşekkür ederim hocam ilginizden dolayı valla çok gittim geldim ama en son izlediğim videolar ile koorui üzerinde karar kıldım, açıkçası %51-%49 durumu oldu :D
Olsun ama bu monitörde dikkat et ölü piksel şikayetleri var sonra sorun çıkarsa istersen viewsonic'e veya 24 inç 2k ya dönebilirsin. Onlarda hâlâ bir seçenek.

dostum görüntü kalitesi istiyorum demişsin keşke 24 inç alsaydın. 24 inç 2K ile 27 den daha net olacaktı.
valla hocam acayip ikilemde kaldım ama en son 27inçe döndüm eğer genel görüntüyü beğenmezsem iade edeceğim artık

görüntüyü beğenirsin ama yakın duruyorsan 27 inç büyük gelebilir genel kullanım için 27 inç daha iyidir.
hocam açıkçası elimde bir tane 24inç ve görüntü olarak rekabetçi oyunlarda vs. güzel görüntü veren bi monitör olunca gerek film dizi animede gerek hikayeli oyunlarda 27 daha çok işime yarar gibi geldi

hocam açıkçası elimde bir tane 24inç ve görüntü olarak rekabetçi oyunlarda vs. güzel görüntü veren bi monitör olunca gerek film dizi animede gerek hikayeli oyunlarda 27 daha çok işime yarar gibi geldi
O zaman 32 inç alsaydın şaka şaka iyi yapmışsın ama 32 düşün derim izlemede iyi olur :D

Monitör eline ulaştığında yeniden burda seni görmek isterim dostum deneyimini anlatsan iyi olur çünkü koorui monitöre biraz ön yargılıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,211
Üyeler
203,750
Son üye
Meiyox
Geri