Steam Deckin neyi cazip geldi ki pratikte çok gereksiz bir alet bence.İkiside farklı cihazlar biliyorum ama açıkçası bir türlü karar veremedim ve arada kaldım, iki üründe çok cazip geliyor ilk defa konsol alacağım bu yüzdende biraz kararsızım.
peki siz hangisini tercih edersiniz?
ps 5 pro gta 6 için bile seçilirİkiside farklı cihazlar biliyorum ama açıkçası bir türlü karar veremedim ve arada kaldım, iki üründe çok cazip geliyor ilk defa konsol alacağım bu yüzdende biraz kararsızım.
peki siz hangisini tercih edersiniz?
(aynı para )Urfaya git, 1-2 günlüğüne. Kebabını , tatlını ye, oradan IRAK'a geç PS5 Pro'nu al dön![]()
Bilgisayar yok hocamOyun oynatacak bir bilgisayarın varsa, GTA 6 harici PS5 almak biraz mantıksız. Zaten beklersen oyun PC’ye de gelecek. Ama “dışarıda, tatilde gezerken de oyun oynamak istiyorum” dersen, o zaman Steam Deck alabilirsin.
elimde cash olsa kesin yapacağım işHaydaainşallah Birgün hocam
O zaman PS5 Pro almak senin için daha mantıklı diyebilirim. Tabii sadece oyun için. Bunun dışında, bilgisayarda yapabileceğin diğer işleri de yapmak istersen Steam Deck alıp monitöre bağlayarak PC gibi kullanabilir ve oyun oynayabilirsin. Ama dediğim gibi, sadece oyun için PS5 Pro daha iyi.Bilgisayar yok hocam![]()
Vay beelimde cash olsa kesin yapacağım iş
Evet sadece oyun için kullanacağım, onun yanındada laptop almayı düşünüyorum diğer işlerim için.O zaman PS5 Pro almak senin için daha mantıklı diyebilirim. Tabii sadece oyun için. Bunun dışında, bilgisayarda yapabileceğin diğer işleri de yapmak istersen Steam Deck alıp monitöre bağlayarak PC gibi kullanabilir ve oyun oynayabilirsin. Ama dediğim gibi, sadece oyun için PS5 Pro daha iyi.
O zaman PS5 Pro almanız daha mantıklıVay be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet sadece oyun için kullanacağım, onun yanındada laptop almayı düşünüyorum diğer işlerim için.
2. el 4070 li laptooplar 40 k felan.Vay be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet sadece oyun için kullanacağım, onun yanındada laptop almayı düşünüyorum diğer işlerim için.