🔥İndirim Creality Hi 3D Yazıcı 11.398,81TL

Creality FDM yazıcılar kötü arkadaşlar zorda kalmadıkça uzak durun. (K2 serisi hariç çünkü denemedim)

Creality FDM yazıcılar kötü arkadaşlar zorda kalmadıkça uzak durun. (K2 serisi hariç çünkü denemedim)
neye göre kötü? kullanmayı bilmiyorsan normal, k1 max dan 50-100 makinalı farmları var insanların onlar kötülemiyor sen niye kötülüyorsun. parçası ucuz garantisi sağlam bambu gibi değil

neye göre kötü? kullanmayı bilmiyorsan normal, k1 max dan 50-100 makinalı farmları var insanların onlar kötülemiyor sen niye kötülüyorsun. parçası ucuz garantisi sağlam bambu gibi değil
Yazıcının parçaları kalitesiz ki ucuz zaten. Yıl olmuş 2023 2024 (yazıcı çıkış tarihi) layer shift yapan yazıcı mı kalır ? Türkiye'de ciddi bir Creality kuşatması var komedi.

Kapalı yazıcı ne önerirsiniz anycubic s1 iyi midir

Yazıcının parçaları kalitesiz ki ucuz zaten. Yıl olmuş 2023 2024 (yazıcı çıkış tarihi) layer shift yapan yazıcı mı kalır ? Türkiye'de ciddi bir Creality kuşatması var komedi.
bambuda adam akıllı stok yok a1'i 65bine satıyor bir satıcı, bambu küçük bir firma üretime yetişemiyor da ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapalı yazıcı ne önerirsiniz anycubic s1 iyi midir
s1 var bende geliştirilmiş hotend takarsan güzel bir cihaza dönüşüyor.

bambuda adam akıllı stok yok a1'i 65bine satıyor bir satıcı, bambu küçük bir firma üretime yetişemiyor da ondan

Şuan Ocak diye mi bilmiyorum uygun kapalı yazıcıların hiçbiri stokta yok

İyi operatör olana creality telefonda samsung gibidir bir parçası mı bozuldu marka distribitör tam destek arkanda ve parçasının değişimi kolay basit cihazlar.

2.el almıcaksan max bütçen buysa alınabilir

Creality kullanmak biraz tecrübe ister ama fiyatı desteği de ona göredir.
Ben üniversitedeyken bunların derslerini alıyordum makine devamlı bozuluyor mozzy devamlı içinde eriyordu dışarıya çıkmıyordu çok kötü oluyordu gerçekten çok kötü imkanım olsa bambu lab alırım efsane

Keşke şu aletlerin otomatik olarak figürü boyadığı modelleri falan da olsa.

Şuan Ocak diye mi bilmiyorum uygun kapalı yazıcıların hiçbiri stokta yok
millet yamyam gibi bitirdi stoktaları creality bile yok

Ben üniversitedeyken bunların derslerini alıyordum makine devamlı bozuluyor mozzy devamlı içinde eriyordu dışarıya çıkmıyordu çok kötü oluyordu gerçekten çok kötü imkanım olsa bambu lab alırım efsane
filament nozzle tıkanıyorsa filament iyi değildir özellikle creality de kendi filamenti dışında kullanırsan slicerdan ayarını yapman lazım

Parçalarının dandik olduğunu kabul ediyorsunuz yani başka söze gerek yok :)

Parçalarının dandik olduğunu kabul ediyorsunuz yani başka söze gerek yok :)
ne dememi bekliyorsun bambu dan daha kaliteli parçaları o kadar kaliteli ki bozulmuyor mu diyeyim dersem yalan olur,
bambu ile aynı para olsa tamam dandik derdik ama aynı para değiller ayrıca çoğu parçası garantiyle değişiyor bambuda öyle değil bir kullanıcı hatası dediler mi geçmiş olsun 10binlik olursun.

bu cihaz fdm yazıcı, yapmak istediğin düşük maliyet az akma koku vb. ise işini görür. hatta bölerek parçalar halinde büyük figür basacaksan daha avantajlı ev ortamında maliyet/koku olarak.eğer küçük ve detaylı baskılar istiyorsan reçine yazıcılara bakmanı öneririm ;çünkü küçük baskılarda fdm'nin katman izleri oluyor ufak detaylar kayboluyor fdm'de.
reçine ve filament yazici farki örneği:
Alıntıyı görüntüle
hangisini yaptın bu cihazda

Keşke şu aletlerin otomatik olarak figürü boyadığı modelleri falan da olsa.
sabrın varsa asıl keyifli kısmı o bence boyayla bitmiyor zımparası var macunu var detayı var detaylı bişey istiyorsan insan müdahalesi şart ama keşke olsalar

Geri