Yusufcan Koçkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Belki kablo portta oynama yapmış olabilir.Bir anda dalgalanmalar çıkmaya başladı. Yaklaşık 2-3 yillik monitör. Hiçbir şey de dökülmedi
Hdmi ı cikariyorum yine dalgalanma devam ediyor. Güç kablosundan dolayi olabilir miBelki kablo portta oynama yapmış olabilir.
paneli bozulmuş gibi görünüyor öyleyse ve garantisi de yoksa çöp oldu demektir. ürün de çok eski duruyor modeli nedir?Bir anda dalgalanmalar çıkmaya başladı. Yaklaşık 2-3 yillik monitör. Hiçbir şey de dökülmedi
Güç kablosundan olacağını sanmıyorum. İlk başta monitör ekranında mı sorun var diye düşündüm ama durduk yere olur mu emin değilim.Hdmi ı cikariyorum yine dalgalanma devam ediyor. Güç kablosundan dolayi olabilir mi
Asus vp249qgr hiçbir sıkıntı cikarmadi ve daha 2 yillik ürünpaneli bozulmuş gibi görünüyor öyleyse ve garantisi de yoksa çöp oldu demektir. ürün de çok eski duruyor modeli nedir?
elinizde varsa başka kablo ile bağlantı sağlayıp deneyin. yada kasayı televizyon veya başka bir monitöre takıp deneyin. sorun kablodan yada ekran kartında ise bu şekilde anlayabilirsin . ki ben zannetmiyorum benzer bir görüntüde sorunla karşılaştım paneli bozuldu diyip iade gönderdiler umarım sizin ürününde garantisi devam ediyordur.Asus vp249qgr hiçbir sıkıntı cikarmadi ve daha 2 yillik ürün
Garanti 3 yıllıkmış talep oluşturdum şimdi ne zaman gelirler falan bi bilgim yok amaelinizde varsa başka kablo ile bağlantı sağlayıp deneyin. yada kasayı televizyon veya başka bir monitöre takıp deneyin. sorun kablodan yada ekran kartında ise bu şekilde anlayabilirsin . ki ben zannetmiyorum benzer bir görüntüde sorunla karşılaştım paneli bozuldu diyip iade gönderdiler umarım sizin ürününde garantisi devam ediyordur.
bende birkaç gün sonra gelip aldılar. onlara ulaşması da yine birkaç gün sürdü. incelenmesi falanda 20 iş günü diyorlar yani kafadan en az 1 ay yok gibi düşününGaranti 3 yıllıkmış talep oluşturdum şimdi ne zaman gelirler falan bi bilgim yok ama