Doğru FPS Alıyormuyum?

Mert_19

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba ben mert hızlıca konuya giricem lol oynuyodum fpsim oyun başı 200 lerde seyrederken oyun sonuna doğru 100 lere falan düşüyor. Ekran kartım rx 9060xt 16gb vram, işlemci ryzen7 5700 8 çekirdek, ram 16gb sisteme göre fps az geldi doğru değerleri alıyormuyum birde işlemci ve ekran kartı driverından yapmam gereken ayar varmı öneri olarak teşekkürler iyi akşamlar şimdiden.

Arkadaşlar merhaba ben mert hızlıca konuya giricem lol oynuyodum fpsim oyun başı 200 lerde seyrederken oyun sonuna doğru 100 lere falan düşüyor. Ekran kartım rx 9060xt 16gb vram, işlemci ryzen7 5700 8 çekirdek, ram 16gb sisteme göre fps az geldi doğru değerleri alıyormuyum birde işlemci ve ekran kartı driverından yapmam gereken ayar varmı öneri olarak teşekkürler iyi akşamlar şimdiden.
9060XT FSR4 açabilirsin hocam.

Ayarların nasıl oyunda , driver güncel olsun yapman gereken bi ayar yok başka 100fps lere düşmesi senin için bi problem mi oyunda anlık donma takılma olmuyorsa sıkıntı yok

Ayarların nasıl oyunda , driver güncel olsun yapman gereken bi ayar yok başka 100fps lere düşmesi senin için bi problem mi oyunda anlık donma takılma olmuyorsa sıkıntı yok
drop yok hz 165 olduğu için 165 fps altı moral bozuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driverları ve biosu güncelle biostan resize bar aç
biostan açmam gereken şey nedir ne işe yarar?

drop yok hz 165 olduğu için 165 fps altı moral bozuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biostan açmam gereken şey nedir ne işe yarar?
İşlemci ve ekran kartının iletişimini güçlendiriyor diye hatırlıyorum fps arttırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri