Oyun için hangi Windows sürümü ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,495
Arkadaşlar oyun için Windows 10 pro mu yoksa windows 10 home mu sizce hangisi daha iyi olur

pro

ikisi de aynı işletim sistemi artı eksileri oyunları etkilemez her şekilde çalışır

Pro tabii ki ama çok yüksek bi etkisini görmezsin.

Windows home öneririm.Çünkü Pro sürümünde gereksiz özellikler mevcut bunlarda sistemi yorar.
Ayrıca oyunda fark yok aralarında.

2 seneye yakındır Home sürümü kullanıyorum Pro'ya ihtiyaç yok oyun oynayacaksanız daha fazla ram kullanıcaktır PRO olan sürüm bu yüzden HOME tercih edebilirsiniz.

Eğer Profesyonel değilseniz ve home öneririm.
Windows pro sürümleri daha gelişmiş işlemler yapmak içindir ve home sürümüne göre içinde fazladan özellikler bulunmakta, örneğin BitLocker.

Eğer Profesyonel değilseniz ve home öneririm.
Windows pro sürümleri daha gelişmiş işlemler yapmak içindir ve home sürümüne göre içinde fazladan özellikler bulunmakta, örneğin BitLocker.
Yani kısaca oyun oynayacaksanız HOME.

Ben Home öneririm. Pro her ne kadar özellik bakımından zengin olsa bile bu özelliklerin çoğu profesyonel kullanıcılar veya küçük çaplı iş kullanıcıları için. Mesela normal bir kullanıcı neden BitLocker şifrelemesini kullansın?

Ayrıca bu fazladan hizmetler için ek kaynak harcamak gerektiğinden aslında Pro dolaylı olarak daha yavaştır ama güçlü sistemlerde hissedilmesi çok güçtür. Oyunlardaki fark yok denecek kadar azdır.

Ama diyelim ki OEM lisans alacaksınız ve Pro daha uygun fiyata satılıyor. O zaman Pro alın.

Oyuna artısı veya eksisi yok. Windows 10 Pro sürümünü kullanmanı öneririm. @ardaozal

Geri