❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Bir yanım iptal et 5090 kolay satamazsın diyor diğer yanım satarsın iptal etme diyor sanırım herkes benim gibi arafta :kekw:
iptal edeceksen eğer sistemi bi iptal etsene 2si birden mi oluyo yoksa teki mi ben onu merak ediyorum

Ben yerinizde olsam ilanı açar bir yandan da güzel bir 4K monitörle çatır çatır kullanırdım, eğer piyasa harbiden fırlayacak olursa biraz kullanmış olsanız bile hiçbir zararınız olmaz. Hızlı satılamayacak olursa "dünyanın en iyi kullanıcı ekran kartıyla çatır çatır 4K Gaming qeyfff" der geçersiniz :D
Geçen gün rx 9070 pure ekran kartımı sattım diye biraz üzüldüm nakit lazımdı biraz fazla üzüldüm sanırım en iyisi geldi :kekw:
bu sisteme geçersem 9060 xt 16 gb takacağım kendi bilgisayarımda ki ramleri bu sisteme takıp kullanmayı düşünüyorum bana maliyeti bir hayli düşük olacak aslında ama işte risk risktir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal edeceksen eğer sistemi bi iptal etsene 2si birden mi oluyo yoksa teki mi ben onu merak ediyorum
tek başına rtx 5090 gelirse daha komik olur dfşgjkfdgjfd ben bir sorayım onu vatana

Tahminimce tekli iade almayacaklarına dair sözleşme de metin vardır diğer parçalarında fiyatlamaları garip işlemci ve anakart daha pahalı yazılmış ssd ve ram daha ucuz yazılmış bunun bir diğer sebebi de para iadesi gerekirse pahalı olanı düşükten yapalım :kekw:
Alıntıyı görüntüle
Tekil para iadesi var diye biliyorum, geçen sefer yılbaşı indirimleri varken aldığım sistemi vazgeçip teslim almadan iadeye yollamıştım. Ekran kartı ve ram Vatan'a önce ulaşmıştı, kasa ve diğer bileşenler daha kargodayken Vatan'ı aradığımda ekran kartı ve ramin iadesi onaylandı demişlerdi.

Tahminimce tekli iade almayacaklarına dair sözleşme de metin vardır diğer parçalarında fiyatlamaları garip işlemci ve anakart daha pahalı yazılmış ssd ve ram daha ucuz yazılmış bunun bir diğer sebebi de para iadesi gerekirse pahalı olanı düşükten yapalım :kekw:
Alıntıyı görüntüle
Ben de aldım hocam. 5090'ı ayrı bir şekilde listelemeleri benim de garibime gitti. Rop sayısı umarım tam gelir de uğraşmam.

Bir yanım iptal et 5090 kolay satamazsın diyor diğer yanım satarsın iptal etme diyor sanırım herkes benim gibi arafta :kekw:
Bende o ikilemdeyim.

Bu tarz kartların çok niş bir alıcı kitlesi var. 9070XT ilanım var 1 haftadır gelen teklifler, takaslar falan inanılmaz komik yani 9070XT bile 30-35K lık fiyatıyla piyasadaki kartların %80 inin çok çok üstünde kalıyor ve alıcısı pek çıkmıyor ki 5090 ciddi anlamda sıkıntı.

Ama bir yandan da adım gibi eminim ki iptal edersem 3-5 ay sonra akakçe de 200K ya 5090 görecem. Yok iptal etmezsem çip krizi biter, nvidia piyasaya kart pompalar, dolar sabit çakılı kalır, firmalar kampanya yapar vs. vs.

Bende o ikilemdeyim.

Bu tarz kartların çok niş bir alıcı kitlesi var. 9070XT ilanım var 1 haftadır gelen teklifler, takaslar falan inanılmaz komik yani 9070XT bile 30-35K lık fiyatıyla piyasadaki kartların %80 inin çok çok üstünde kalıyor ve alıcısı pek çıkmıyor ki 5090 ciddi anlamda sıkıntı.

Ama bir yandan da adım gibi eminim ki iptal edersem 3-5 ay sonra akakçe de 200K ya 5090 görecem. Yok iptal etmezsem çip krizi biter, nvidia piyasaya kart pompalar, dolar sabit çakılı kalır, firmalar kampanya yapar vs. vs.
şu sistem 5090 değil 5070'li olsaydı da 41-42k civarına güle güle hiç uğraşmadan kullansaydık

5090 alacak adam yani 130 bini sadece ekran kartına verecek adam sahibinden den ekran kartımı kovalar kendinize gelin

5090 alacak adam yani 130 bini sadece ekran kartına verecek adam sahibinden den ekran kartımı kovalar kendinize gelin
Sana garip gelebilir ama gördüğüm en zengin insanlar 500 TL'nin hesabını yapıyor akakçe de 139 vereceğime peşin 120 e senden alayım diyenler çıkabilir ama dediğin risk yok mu kesinlikle var o yüzden çoğu kişi düşünüyor

5090'ı satmak
Hocam satmak için ise açıkçası 5090 almayı kovalayan adamların ben de ikinci el ilanlarına bakacağını düşünmüyorum. Ben ekran kartını kullanmak için aldım sistemi, kalan parçaları düzgün bir fiyattan vermeyi düşünüyorum. Satmak için aldıysanız 5090'ların fiyatlarının artmasını bekleyin bir süre önümüzdeki günlerde bu fiyatlara yakın rahat bir şekilde satabileceğinizi düşünmüyorum ancak piyasa beklendiği gibi gider de 5090 fiyatları uçarsa ideal bir fiyattan satabilirsiniz.

beklendiği gibi gider de 5090 fiyatları uçarsa ideal bir fiyattan satabilirsiniz.

Hocam o günler geldiğinde 150'ye de satılsa paranın değeri en fazla "korunmuş" olacak enflasyona karşı, reel kâr pek söz konusu olmaz. Peynirin, ekmeğin, etin fiyatı 2 katına çıkarsa RTX 5090'ı "lira bazında" aldığının 2 katına satmanın pek bir anlamı yok. Ama mesela güzel motosikletlere takas teklifleri yapmak mantıklı "ya tutarsa" denilerek :kekw:

ben de sırf ekran kartı için aldım gerisini satcam da delta 850w psu iş görür mü bu kasa için acaba

RTX 5090 alacak bütçem olsa inno mu alırdım ? bir soru işareti. inno alacak olsam ikinci el bir inno rtx 5090 mi alırdım ? bu da bir soru işareti. Dertsiz başına dert almışsın hocam. Ha risk almadan kazanç da olmaz orası ayrı ama . satamazsan zarar etmeyi de hesaba katman lazım. şuan biri inno 5090ı 110a da koysa sıfır kutulusunu ilgimi çekmez. kullanıcaksan orası ayrı tabi ama risk büyük benden demesi :)

Neden kovalamasın hocam bende önce sahibindende uyguna satan var mı diye araştırdım bulamayınca amazondan aldım.

Geri