Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
maalesef o led e kadar çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled olacaksa 4. nesil tandem Woled bekleyin. 32" de fazla bir seçenek yok gibi şuan.
Va panel olan versiyonu alaşım var ileri de o led panel düşünüyorum

maalesef o led e kadar çıkamam

Va panel olan versiyonu alaşım var ileri de o led panel düşünüyorum
Ben Samsung G65B kullanıyordum hiç memnun değildim. Kontrastı dışında renkleri çok kötüydü. Siz G6 diyince oled olanı diyorsunuz sandım :D G65B diye geçiyor aslında VA olanı. Bende 27 inç olanı vardı.

doğru g65b yi yazamadım aklıma gelmedi 😂 ya aslında ana bilgisayarım laptop işte Laptop’a ikinci bir ekran alıp o aldığım ekranı ana ekran yapasım var da 32 inç olsun diyorum da 32 inç te de işte bir sürü seçenek var seçemedim
o led ler güzel onlarda pahalı 🥲
Ben Samsung G65B kullanıyordum hiç memnun değildim. Kontrastı dışında renkleri çok kötüydü. Siz G6 diyince oled olanı diyorsunuz sandım :D G65B diye geçiyor aslında VA olanı. Bende 27 inç olanı vardı.

IMG_2511.webp

Sistem bu şekilde kullanıyorum biraz dağınık 🫣🫣

vd 6 için adam akılı kurulum vs paylaşım yapan yok mu? Forzada denemek istedim hiçbir şekilde görmüyor. Steam üzerinden kontrolcüyü devre dışı bıraktım.

vd 6 için adam akılı kurulum vs paylaşım yapan yok mu? Forzada denemek istedim hiçbir şekilde görmüyor. Steam üzerinden kontrolcüyü devre dışı bıraktım.
Bir arkadaş daha söylemişti sanırım sizin problem bu. Ben Forza'da hiç denemediğim için bilmiyorum ama profil seçimini klavye ile yapmak gerekiyor demişti

Ekran görüntüsü 2026-01-03 171902.webp

Buradan Simracing yazılımını da kurun. Ama pedal direksiyon veya base'i güncellemeyin buradan. Sadece uygulama güncellemesini yapın.

Ekran görüntüsü 2026-01-03 174444.webp

tüketici hakem heyetine verdim enflasyona karsı direkt ezdiriyorlar tamir mamir şansın yok direk iade et diyorlar seçimlik hakkın yok . engeler geçerler elinde bozuk cihazla aylarca beklersin.

tüketici hakem heyetine verdim enflasyona karsı direkt ezdiriyorlar tamir mamir şansın yok direk iade et diyorlar seçimlik hakkın yok . engeler geçerler elinde bozuk cihazla aylarca beklersin.
Arkadaşım gidip kendine ayrı konu açar mısın? Her forumda olur olmaz yerlere atıyorsun bunu. Beni takip etmiş olsaydın v99'u kimseye önermediğimi görürdün. Madem aldın ceremesini çekersin...

Son düzenleme:
Hocam ürün geldi ama arkadaşın dükkanda daha gidip almadım o yüzden de maalesef bir şey diyemiyorum ya

Hocam ürün elinize ulaşmıştır fren çok sert değil mi ben basınca pedalın olduğu metal havaya kalkıyor pedal sertliğini bir türlü ayarlayamadım bir bilginiz var mı?
Stand olmadan zor kardeşim istediğin yere sabitle yine ayağa kalkıyor.

Geri