Yardım Prime 5070 vs Gaming trio

Palit 5070 ınfınıty 3 kullanıyorum 2k da çoğu oyunda test ettim kart 67 dereceyi geçmiyor makul fiyata tercih edebilirsin.
pny nasıldır sıcaklık olarak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ejderyalı MSI en sevdiğim 2.elde çor çombalak avcısı.

Bizim millet bayılır ejderyaya koy 2.ele uçuk fiyattan teklif yağar ama aynı kalitede ve benzer soğutma performansına sahip Inno3D, Galax, Gainward, Palit gibi markaların yüzüne bakmazlar çünkü diğerinde ejderya var bir de üstünde MSI yazıyor :kekw:

Misal basit bir örnek vereyim. Inno3D 5090 X3 de Vapor Chamber varken, MSI 5090 Gaming trio da Vapor Chamber yok haliyle Inno3D daha serin çalışıyor ama sorsan ''gaming trio kamkaaaaa çok daha iyi'' derler.
hocam pny 5070 sogutması nasıl alınır mı 30 bin tl ye

yok sen bir özele gel ben sana milletin kesfetmedigi ürünü söyleyim onu çek sen faydalan bayadır ekran kartı istiyordun
Helal kanka yeni ürün mü çıkardın piyasaya? ''kimsenin keşfetmediği ürün''

Google > rtx5070 fiyat > akakçe > en düşük fiyat > buyur kanka kimsenin keşfetmediği ürün

pny nasıldır sıcaklık olarak hocam

hocam pny 5070 sogutması nasıl alınır mı 30 bin tl ye
Alınır dostum, soğutması da üzmez. Yalnız illa nvidia alıcam demiyorsan bence 2K daha koyup 9070XT ye yönelmelisin. 5070 Ti dengi ve çok daha güçlü bir kart.

Helal kanka yeni ürün mü çıkardın piyasaya? ''kimsenin keşfetmediği ürün''

Google > rtx5070 fiyat > akakçe > en düşük fiyat > buyur kanka kimsenin keşfetmediği ürün

Alınır dostum, soğutması da üzmez. Yalnız illa nvidia alıcam demiyorsan bence 2K daha koyup 9070XT ye yönelmelisin. 5070 Ti dengi ve çok daha güçlü bir kart.
hocam genellikle oyun geliştirme ve oyun videoları ve yayınları için almayı düşünüyorum. 9070 xt 5070 ti ile kapışıyor da banim için sanki 5070 daha mantıklı gibi oyun geliştirmeyi unreal de yapacagım
ayrıca yayın video için arka planı kaldırıp kullanacağım ndivia bu konuda baya iyi diye biliyorum

Gaming X serisi MSI'ın yaptığı en iyi işlerden biri.

valla hocam galiba msı alcam bana marka cok farketmiyor maksat güzel olsun diye dedim ama herkes gaming trio demiş

Gaming X serisi MSI'ın yaptığı en iyi işlerden biri.
O hangisi

Beyler gaming triomu 5070 mi asus prime 5070 mi sizce hangisi cok kararsız kaldım epeydende baktım bi tek fanlarda asus kısmınds daha cok şey yazıyor ama anlamadım ikiside aynı fiyat bu arada sizce hangisi ?
aynı segment degıller
tabıkıde gamıng trıo

valla hocam galiba msı alcam bana marka cok farketmiyor maksat güzel olsun diye dedim ama herkes gaming trio demiş

O hangisi
aynı serıden bahsedıyor ama gamıng x/z gıbı ısımlendırmeler 6000 serısınde yapılıyordur

msı çok daha iyi ama parası fazla o paraya git amd 9070xt kovala eger sistemin ve güç kaynagın kaldırıyorsa kaldırmıyorsa bir şey diyemem
Asus prime da 40 k msı gaming trioda 40 k incehesapta

msı çok daha iyi ama parası fazla o paraya git amd 9070xt kovala eger sistemin ve güç kaynagın kaldırıyorsa kaldırmıyorsa bir şey diyemem
7800x3d x870 anakart var sistem güncel güzel ama amdnin bu kartında hep bi söylenti var sıkıntı oluyor diye bilemedim

Son düzenleme:
Ayni chipsetin 30k urunu varken 40k ya farklı soğutma ile 10k fazla vermem şahsen saçma en ucuz olanıda aynı fps 10k fazla olani da

Ayni chipsetin 30k urunu varken 40k ya farklı soğutma ile 10k fazla vermem şahsen saçma
Sıcaklık fps falan farkediyor galiba marka marka bende bir sefer alcam düzgün olsun diyorum pny falanda hiç bilmem o yüzden direkt msı ve asusa yönelmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri