🔥İndirim INTEL U5 245KF - RTX 5070 TI - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM 73.186TL

ürünlerin tek tek fiyat listesi isteyen baksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır ürün ile niye 2.el kıyası yapalım ha rakipibinde muadili var denirse anladım ama piyasa ederi demek 2.el ama aldıgın ürün sıfır
ikinci el demedim ki bana göre gördüğüm piyasadaki sıfır karşılığını yazdım. 10.000 TL'ye u5 245KF mi alırsın yoksa AMD mi misal?
Dipnot h810 a 4 eder yazdım gigabyte olanın ederi ise 5500 taş çatlasın 6000

ikinci el demedim ki bana göre gördüğüm piyasadaki sıfır karşılığını yazdım. 10.000 TL'ye u5 245KF mi alırsın yoksa AMD mi misal?
burda şuna bakarım ultra 245kf nin amd rakibi nin fiyatına bakarım performans testlerine bakarım sistemde fiyatı uygun geliyorsa intelde tercih edilir amaç burda para uygun olması

Piyasada aşağı yukarı ederleri bu, anlatmak istediğim buydu. Kullanmak içinse bir şey diyemem ama satacak adam kâr edemez bu sistemden adam akıllı. Sistemimin birkaç parçası ile kombine edeyim, birazını satayım, sistemi yenileyeyim desen anlamsız oluyor.
5090'lı sistemi alıp benim 5080'le değişip satma planım vardı, referans da çok ona güvendim sonra uğraşmayayım dedim. Bu sistemle parça değişimi yapabileceğim bir şey var mı diye baktım ama yok, kullanıcı dışında kesinlikle değmez bu sistem.
Sadece al sat için de değil mantıken bir ürün alırken her zaman ederine bakarız intel 10.000 yazıyor ama piyasada bu fiyata kaç kişi alıyor?

Sadece al sat için de değil mantıken bir ürün alırken her zaman ederine bakarız intel 10.000 yazıyor ama piyasada bu fiyata kaç kişi alıyor?
Sadece al sat değil zaten hocam, ben sistemimle kombine edecektim. Birazını kullanıp birazını satacaktım ama çok yakın bir hesaba gelecek uğraştığıma değmeyecek. Sıfırdan alan adam dışında avantajı yok bu sistemin. Onda da dediğiniz gibi alternatifler var. Bu kasa PSU'yu kullandım, çok kaliteli değil, benzer fiyata daha iyisi alınır. İşlemci+tam+anakart üçlüsü yerine AMD daha performanslı dizilir zaten. Totale bakınca onları ucuz saysan kart ederine yakına geliyor. Kartı ucuz saysan diğer parçalar ederine yakın oluyor, bence her türlü değmez bu sistem.

Alınır mı arkadaşlar? 16gb ram olması ve kasanın dandikliği dışında iyi gibi ama 1-2 hafta önce 78k ya td500v2 kasa 5070ti 14600kf, z790-p, 32gb ram vardı bence daha uygun olsa alınabilir gibi

Alınır mı arkadaşlar? 16gb ram olması ve kasanın dandikliği dışında iyi gibi ama 1-2 hafta önce 78k ya td500v2 kasa 5070ti 14600kf, z790-p, 32gb ram vardı bence daha uygun olsa alınabilir gibi
burada yapacagınız benzer muadil mesela rakibi amd de 9600x ürünün 9600x ile oluşturulmuş 5070ti hazır sistem fiyatlarına bakıp sonra bu kasa fiyatını kıyaslayacaksınız en mantıklı olan bu

burda şuna bakarım ultra 245kf nin amd rakibi nin fiyatına bakarım performans testlerine bakarım sistemde fiyatı uygun geliyorsa intelde tercih edilir amaç burda para uygun olması
Muhalefet olsun diye konuşmak gereksiz. İşin sonu şu parasını performansıyla veya pşyasasıyla hak eder veya etmez. Net. Ki ultra serisi gaming tarafına dönük görülmüyor haliyle etmez bu paraları deniyor. Ortak gelinmiş nokta bu. Hem testlerle hem AMD deki rakipleriyle kıyasla.

Muhalefet olsun diye konuşmak gereksiz. İşin sonu şu parasını performansıyla veya pşyasasıyla hak eder veya etmez. Net. Ki ultra serisi gaming tarafına dönük görülmüyor haliyle etmez bu paraları deniyor. Ortak gelinmiş nokta bu. Hem testlerle hem AMD deki rakipleriyle kıyasla.
Arkadaşım ne alaka ürün rakibinin ne oldugunu bilmiyorumki forumda amd aşşagı amd yukarı intelden tüm forum uzak kaldı araştırdım 9600x e denk deniyor yani 9600x de 10k bu işlemcide 10k almak istersen ama hazır sistemde geldigi için şuan bu işlemci daha uyguna geliyor tek tek tüm parçaları almak konfig etmek istersen daha pahalı dogal olrak bende diyorum eger parasal olarak ciddi manada uyguna geliyorsa intelde alınır alınmaz diye bir dünya yok.

yine bir @asko56 vakasi. arkadasim sen usanmiyacak misin? her actigin indirim basliginin altinda insanlarla kavga etmek zorunda misin? ne zaman insanlarin itiraz etmedigi bir indirim paylasacaksin? veya ne zaman insanlar negatif bir yorum yaptiginda, olgunlukla karsilayip insanlara hak vereceksin?

yazik gunah kardesim, kendini paraladigina degmez. seni geçen gün paylaştığın eşşek fotosundan sonra nasıl banlamadılar onu da anlamadım. içerde adamın falan mi var senin?

Arkadaşım ne alaka ürün rakibinin ne oldugunu bilmiyorumki forumda amd aşşagı amd yukarı intelden tüm forum uzak kaldı araştırdım 9600x e denk deniyor yani 9600x de 10k bu işlemcide 10k almak istersen ama hazır sistemde geldigi için şuan bu işlemci daha uyguna geliyor tek tek tüm parçaları almak konfig etmek istersen daha pahalı dogal olrak bende diyorum eger parasal olarak ciddi manada uyguna geliyorsa intelde alınır alınmaz diye bir dünya yok.
Hocam işte anlatmak istediğimiz bu sistemin ciddi manada uygun olmadığı, şu an hafif uygun görülüyor durum bu. Uzak tarihte kalsa dediğimiz fiyatlar neyse ama birkaç hafta öncesinde çok farklı fiyatları veya çok daha iyi sistemleri alınır mı alınmaz mı diye tartışıyorduk. Yeni yıl fiyatlar arttı vs. laflarına konu gelmeden şunu tekrar açıklığa kavuşturalım: Böyle ederine yakın veya ederinde sistemler alınmazsa satılmadığı için illa fiyat düşürmek zorunda kalacaklar. Ama bunu da yakın tarih için söyleyebilirim. Yaza doğru her şey değişebilir onu bilemem, yakın zamanda alınmazsa bir tık da olsa daha iyi indirimler görmemiz muhtemel.

Geçenki 14600KF den sonra inanılmaz zayıf. 14600KF çok daha güçlü bir işlemci.

Ayrıca oradaki 5070 Ti 1000 TL farkla fersah fersah daha iyi olan Solid CORE modeline upgrade olabiliyordu. Solid CORE ve Solid SFF arasında dağlar kadar kalite farkı var.

Bu sistemin 5090 olan modelini satın almıştım. Parçaları kapalı kutu şeklinde satışa koydum bu sistemi almayıp içinden bir parça almak isteyen olursa profilime göz gezdirebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçenki 14600KF den sonra inanılmaz zayıf. 14600KF çok daha güçlü bir işlemci.

Ayrıca oradaki 5070 Ti 1000 TL farkla fersah fersah daha iyi olan Solid CORE modeline upgrade olabiliyordu. Solid CORE ve Solid SFF arasında dağlar kadar kalite farkı var.
1767461497442.webp

Geri