Yardım Hangi CPU soğutucuyu almalıyım?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
185
Beyler cümleten selamünaleyküm bütçe 2.5-3k arası üstüne çıkamam bana işlemci soğutucu önerir misiniz? Hava soğutma olacak. Kaliteli olsun işlemcimi soğutsun yeter. Bilgisayar tak diye donuyor maalesef. Şuan stok var.
İşlemcim: İntel i7 10700F
yani LGA 1200(sanırım)
bu bilgiye gerek var mı bilmiyorum ama söylemeden geçmeyeyim DDR4

Şöyle bir ürün bakılabilir.
yardımınız için teşekkürler. Bir şey sorma şansım var mı? Bu gönderdiğim linkteki işlemci fanı daha pahalı ama bütçe olmasına rağmen sizin dediğiniz daha iyi olduğu için onu mu almalıyım bunu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da bu hocam?

yardımınız için teşekkürler. Bir şey sorma şansım var mı? Bu gönderdiğim linkteki işlemci fanı daha pahalı ama bütçe olmasına rağmen sizin dediğiniz daha iyi olduğu için onu mu almalıyım bunu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da bu hocam?
phantom spirit al bir tık daha iyi ama bence 360mm sıvı soğutucuda alabilrsin
https://www.akakce.com/islemci-sogu...emci-sivi-sogutucu-fiyati,930255921.htmlşöyle bişey

Biri ARGB diğeri ARGB olmayan modeli. Yani bir kaç özelliği farklı. En belirgin olanı 1 bakır borusu daha var. Yani 600TL farka değer mi sanmam tabii yine de almayı düşünüyorsan sen bilirsin.

thermalright phantom spirit var ve çok iyi bendeki sonuçları atıyım
Ekran Görüntüsü (4).webp
Ekran Görüntüsü (3).webp

Beyler cümleten selamünaleyküm bütçe 2.5-3k arası üstüne çıkamam bana işlemci soğutucu önerir misiniz? Hava soğutma olacak. Kaliteli olsun işlemcimi soğutsun yeter. Bilgisayar tak diye donuyor maalesef. Şuan stok var.
yani LGA 1200(sanırım)
Peerless assasin alabilirsin.

yani LGA 1200(sanırım)
3klık soğutucu gereksiz kanka işlemciden pahalıya geliyor soğutucu. 1klık soğutucu al yeter

yani LGA 1200(sanırım)
Kanka ileride yükseltmeyi düşünüyorsan artıkları güzel alabilirsin ama upgrade etmeyecem böyle devam edeceksen 1 k ya güzel soğutucular var onlarda yeter

Geri