Ben seviyorum bu kasayı 360mm de destekliyor tasarımı da güzel ahşap ön panel sayesinde sade bir tasarımı var ve noctua fanlarla çok uyumlu oluyor. Gayet iyi alabilirsin.Uzun Uğraşlar sonucu almaya karar verıdiğim KASA BU Kullanan varmı iyi mi? hava akışı kalitesi direk bunu alıp geçmeyi düşünüyorum.
Yada başka benzer önerileriniz varsa beklerim
Alıntıyı görüntüle
Kasa içn o kadar bütçem yok malesefValla almışken iyi kasa al bende buna benzer aldım bi cazibesi yok msi pano 100r felan bak
Evet tasarımı hoş gercektenBen seviyorum bu kasayı 360mm de destekliyor tasarımı da güzel ahşap ön panel sayesinde sade bir tasarımı var ve noctua fanlarla çok uyumlu oluyor. Gayet iyi alabilirsin.
Neden avkaryum almıyorsum?Kasa içn o kadar bütçem yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet tasarımı hoş gercekten
Düşük bütçeli akvaryumlar kalitesiz leş ürünler bu fiyat skalasında mesh çok daha iyi olur.Neden avkaryum almıyorsum?
Bu bütçedeki meshler de aynı kalitede saca ve yapı kalitesine sahip zaten.Düşük bütçeli akvaryumlar kalitesiz leş ürünler bu fiyat skalasında mesh çok daha iyi olur.
Bu bütçeye kaliteli akvaryum bulamadımNeden avkaryum almıyorsum?
Hem bunun Göruntusude hos geldı. Akvaryum olup bu butceye bılmıyorum hocam olabıldıgınce az para vermek istiyroum kasayaBu bütçedeki meshler de aynı kalitede saca ve yapı kalitesine sahip zaten.
Varsa öneriniz akvaryum beklerım hocamNeden avkaryum almıyorsum?
ben de kasa ve psu bakıyorum. Senin attığın Aero Cool olan kasayı beğendim. Ben de akvaryum düşünmüyorum çünkü masaya koymayacağım. Akvaryumda ki tuş vs dizilimide ise masanın altına koyduğumda erişimi imkansıza yakın oluyor.Bu bütçeye kaliteli akvaryum bulamadım
Hem bunun Göruntusude hos geldı. Akvaryum olup bu butceye bılmıyorum hocam olabıldıgınce az para vermek istiyroum kasaya
Varsa öneriniz akvaryum beklerım hocam
O kasaya o kadar verilmezLian Li LANCOOL 216
PSU FSP VITA GM 850W ATX 3.1 Silent modus
Akvaryum kasa olup kontrolculer usb girişleri ustunde olanda varben de kasa ve psu bakıyorum. Senin attığın Aero Cool olan kasayı beğendim. Ben de akvaryum düşünmüyorum çünkü masaya koymayacağım. Akvaryumda ki tuş vs dizilimide ise masanın altına koyduğumda erişimi imkansıza yakın oluyor.
bir de PSU lu bu kasayı buldum bu da iyi duruyor.
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 V2 Siyah ARGB Mesh Temperli Cam 750W 80+ Bronze ATX 3.1 Mid Tower Gaming Kasa (TD500V2-KGNN75-STU)
MasterBox TD500 Mesh V2’nin ikonik çokgen tasarımı, sisteminizin benzersiz görünmesini ve oyun oturumlarınızın akıcı olmasını sağlar. ★ Poligonal FineMesh Ön Panel ★ CF120 ARGB Fanlar ★ USB 3.2…www.gaming.gen.tr
Airflow cok iyi bu kasada. arti o kadar verilmez derken.Fiyati pahali degilki ?O kasaya o kadar verilmez
Akvaryum kasa olup kontrolculer usb girişleri ustunde olanda var