Eski kasaya yeni sistem dizerken sadece egzoz fanı ile soğutma sağlayabilirmiyim

ofa2344

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Selamünaleyküm arkadaşlar benim rtx 3060 ekran kartım Asus rog strix b460M-H anakartım 16 gb ram ve i 7 10700 işlemcim var bunları eski tip kasamda birleştirmek istiyorum fakat ısı problemiçok fazla yaşarmıyım bilmiyorum işlemcim bildiğim kadarıyla çok fazla ısınan bir işlemci bunları birleştirmek sıkıntı çıkarırmı bide darboğaz falza yaşarmıyım

Darboğaz olmaz ama iyi bir kasaya göre daha fazla ısınır. Ayrıca kasa küçükse soğutma ve ekran kartı boyutu sorun olabilir. Kablolama düzgün yapılmayabilir. Kasa modeli nedir?

Mevcut kasam bu şekilde üzerinde eski sistemim mevcut kasa markası everest fakat model vs üzerinde yazmıyor

Ekler

• 1000009228.webp
    1000009228.webp
    471.3 KB · Hit: 18
Mevcut kasam bu şekilde üzerinde eski sistemim mevcut kasa markası everest fakat model vs üzerinde yazmıyor
Kasan kötü benzer kasa kullanıyorum egzoz fanı yoktu egzoz fanı taktığımda 10 derece kadar sıcaklık düştü. İyi bir kasaya göre daha sıcak çalışır ama sıcaklıklar sorun çıkartacak kadar yüksek değilse kullan. Bütçen olduğunda değiştirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,954
Üyeler
187,599
Son üye
ozgurwl
Geri