Dji Servis haklımı sizce

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
616
SELAMÜN ALEYKÜM
Dji mini 4k yaklaşık 2 metre yükseklikten evin içinde parkeye düştü ben de herhangi bir sıkıntı vs. Varmı diye sercise bakmaları için verdim aradan 2 hafta geçti tatil vs girdiği için araya bugün mesaj geldi ve gimbal kasası değişmesi gerektiğini ve 3500tl ücret olduğunu söylediler.fakat ben evde drone baktığımda gimball gayet normal çalıyordu sizce sırf para kazanmak içinmi değiştiriyorlar yoksa gerçekten bir sıkıntısı varmıdır.ben arka kol elimle yukarı aşağı yapınca çok hafif ses geliyor demiştin onunla işgili herhangi bir şey yazmamışlar.

Aga 3500 de çokmuş ya bilemedim ki

SELAMÜN ALEYKÜM
Dji mini 4k yaklaşık 2 metre yükseklikten evin içinde parkeye düştü ben de herhangi bir sıkıntı vs. Varmı diye sercise bakmaları için verdim aradan 2 hafta geçti tatil vs girdiği için araya bugün mesaj geldi ve gimbal kasası değişmesi gerektiğini ve 3500tl ücret olduğunu söylediler.fakat ben evde drone baktığımda gimball gayet normal çalıyordu sizce sırf para kazanmak içinmi değiştiriyorlar yoksa gerçekten bir sıkıntısı varmıdır.ben arka kol elimle yukarı aşağı yapınca çok hafif ses geliyor demiştin onunla işgili herhangi bir şey yazmamışlar.
Gimbal, dronun en önemli parçalarından biridir. 3500 TL yine de iyi bir fiyat; eğer gimbalın kendisi hasar görseydi çok daha fazla masraf çıkardı. Bence bu hâliyle yine iyi bir fiyat.

Aga 3500 de çokmuş ya bilemedim ki
Ya gerçekten bir sorun varsa veririmde olan olmuş artık yapacak bişi yok ama ben kullandığımda bşr sorun görmemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gimbal, dronun en önemli parçalarından biridir. 3500 TL yine de iyi bir fiyat; eğer gimbalın kendisi hasar görseydi çok daha fazla masraf çıkardı. Bence bu hâliyle yine iyi bir fiyat.
Bugün arayacam dediğim kola bakıldımı diye soracam benim asıl verme sebebim oydu ama mecbur 3500 tl de vericem artık olan olmuş.

Aradın sordum motor kontrolü vs gimball kasası değişince yapılır dedi ben öyle anladım ne saçma ya bu gimball kasasıda 1 ay sonra gelirmiş ellerine vay anam vay daha 2 kez kullanabildim benden daha çok serviste kaldı 😅 neyse tecrübe olsun bunlar hep bana.he bide şey dediler isterseniz alın 1 ay sonra geri getirin veya serviste kalsın dedi servşste kalsa kaybetmezler dimi dronu 🤔

Son düzenleme:
Geri