Yardım RTX 2060 Laptop mu Yoksa RTX 4050 Laptop mu?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
23000
Merhaba 2.el Dizüstü bakıyorum 1.5 aydır, fiyatların âni artışından dolayı alabileceğim cihazlarıda alamadım ama şimdi RTX 2060 MSI Leopard bir cihaz buldum. Sorum şu, 2-3k civarı fark var bu dediğim cihaz ve 4050 laptoplar (Acer Nitro V15 ve Msi Thin genelde) arasında fiyat olarak, hangisini almak daha iyi olur. Frame Generation özelliği gerçekten fark yaratan bir şey mi. Cihazı 1-2 sene kullanıcam sonra masaüstüne geçeceğim.

Merhaba 2.el Dizüstü bakıyorum 1.5 aydır, fiyatların âni artışından dolayı alabileceğim cihazlarıda alamadım ama şimdi RTX 2060 MSI Leopard bir cihaz buldum. Sorum şu, 2-3k civarı fark var bu dediğim cihaz ve 4050 laptoplar (Acer Nitro V15 ve Msi Thin genelde) arasında fiyat olarak, hangisini almak daha iyi olur. Frame Generation özelliği gerçekten fark yaratan bir şey mi. Cihazı 1-2 sene kullanıcam sonra masaüstüne geçeceğim.
Frame generation acayip fark yaratan bir olay sadece her oyunda olmaması düşündürür ve 2000 serisi artık iyice eskidi ben olsam 40 serisi bir laptop alırdım

40 serisi laptoplar genelde Acer Nitro ANV15 ve MSI Thin serileri, hangisi daha iyi olur bu ikisi arasından?
4050 daha güçlü ama thin ve nitro v15 iyi değil. Başka bir cihaz bulmaya çalışın. Asus tuf a15 olabilir mesela.

Arkadaşlar birde ben bu alacağım cihazı muhtemelen seneye Eylül, Ekim civarı satıp masaüstüne geçerim diye düşünüyorum. Bu durumda 2060 beni idare eder mi?

Arkadaşlar birde ben bu alacağım cihazı muhtemelen seneye Eylül, Ekim civarı satıp masaüstüne geçerim diye düşünüyorum. Bu durumda 2060 beni idare eder mi?
ozelden benimle iletisime gecin elimde 2060 li bir cihaz var ilginizi cekebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4050 li msi thin cyborg veya acer v15 almazdim ben olsaydim hem kasa kalitesi asiri dandik oluyor bu modellerin hem klavye hem ekran kalitesi hemde ekran kartlari guc limiti olarak 45w civari oluyor bu da zaten bu cihazlarin 3050 duzeyinde calismasina neden oluyor 2060 li kaliteli bir cihaz daha iyidir. 4050 li cihazlarin tek iyi oldugu kisim bence islemcilerinin genelde daha guncel olmalari ama o da modelden modele degisiyor.

Geri