🔥İndirim Glorious Model O2 RGB Mouse 🔥1.526₺ (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Tavsiyem var mı yok ama bence bir mousea bu paraları vermişken kablosuz bir mouse alın. Wraith, connectgame, gaminggende falan bulunuyordu vxe, mchose, endgame gibi markaların mouseları.

Harbi fena düşmüş iyi fiyat ama bildiğim kadarıyla gloriousun model 2 fareleri sorunlu oluyormuş onu göze alarak almak lazım
Düzeltme: Kabloluymuş hiç gerek yok almaya bu kadar kesinlikle etmez

Glorious Model D var bende kablolu arkadaşlar.İçi çok cabuk tozlanıyor.Tabi benim evde kedi vs var belki ondandır. Bence arkadaşın dediği gibi az daha verip kablosuz almak daha mantıklı.Ben mouse den memnunum D modelinden. O modeli de güzel,sadece içine kıl tüy giriyor onu temizlemek biraz sıkıntı.Üstündeki kovan boşlukları ( 6 gen boşluklar) tozlandığında temizlemesi biraz zor.

Glorious mouse almayın aldırtmayın. Çektirmediği kalmadı bana. Hayatımda kullandığım en kötü, en rezil, çöp ötesi çöp, en işlevsiz yazılımlarından birine sahip. Hiçbir :poop: düzgün çalışmıyor yazılımda. Uygulamasını 3 kez en baştan tasarladılar her biri birbirinden kötü. Bu paraya çok daha iyi mouseler var boş verin almayın

4 senedir model O kullanıyorum çok memnunum bugün bozulsa aynısını alır devam ederim

4 senedir model O kullanıyorum çok memnunum bugün bozulsa aynısını alır devam ederim
Kral çok hafif ya kablosu zaten yok hissi veriyor. Benim de hoşuma gitti .Temizliği zor o kadar ama hafifliği , kablosunun yok hissiyatı çok hoş.

model o nun ilk versiyonu ele oturma hissi vs çok iyi buna bişey diyemem çok güzel ama ürünü 2 kere aldım iade ettim sol click de sorun var kronik bu versiyonuna da güvenmiyorum açıkçası

zamanın da 1000 liraya düşünce bu markanın model o wireless modelini almıştım, 1 seneyi geçti hala kullanıyorum, 0 sorun, ama yazılımı o kadar kötü ki, autoruns ile bakınca programın marka tarafından doğrulanmadığı görülüyor.

Glorious mouse almayın aldırtmayın. Çektirmediği kalmadı bana. Hayatımda kullandığım en kötü, en rezil, çöp ötesi çöp, en işlevsiz yazılımlarından birine sahip. Hiçbir :poop: düzgün çalışmıyor yazılımda. Uygulamasını 3 kez en baştan tasarladılar her biri birbirinden kötü. Bu paraya çok daha iyi mouseler var boş verin almayın
Kesinlikle
Model O- kullandım. Şuan ise R1 Pro Max kullanıyorum. Yaşamadan hissedemeyeceğiniz bir fark

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,428
Üyeler
187,509
Son üye
kurosaki_22
Geri