❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Sabah stok vardı ama ekran kartını taksit mantığında alınabilirliği vardı. İşlemci, anakartı vs diğer bileşenleri satarım dersen alınırdı çünkü parçalar 20bin kazandırır rahat. İşlemci 10bin desen diğerlerine girmeye bile gerek yok fiyatta. Neyse alınırmış bu sistem 5080 sistemine göre çok daha mantıklı..
5070-5070ti ve 5080 olanlara %15-20 indirim gelirse bir gün net alınır yoksa avantajlı değil dediğiniz gibi
bir de bu sistemi alan bence diğer bileşenleri iptal edip sadece ekran kartını alması daha avantajlı gibi duruyor

5070-5070ti ve 5080 olanlara %15-20 indirim gelirse bir gün net alınır yoksa avantajlı değil dediğiniz gibi
bir de bu sistemi alan bence diğer bileşenleri iptal edip sadece ekran kartını alması daha avantajlı gibi duruyor
onu yapacaklarını zannetmiyorum zaten elden çıkarmaya çalıştıkları parçalar var, intel işlemci olarak türkiye'de kaybetti artık raflar amd'nin bak intel işlemci stoğunu bile eritmeye gidiyorlar firmalar. Anakart, ram, sıvı soğutucu diye koydukları küçük fan hepsi elden çıkarma ürünler. İşlemci piyasada hala 10bine gideri var. Alınır mı? Ağır intel fanı alır, performans odaklı kullanıcı yaklaşmaz buna. Parasından ufak kar elde edebileceğini sabırlı davranacağını düşünen birisi hepsini alabilir tekte satışta karşılığını alır. Bu arada diğer yorumlarda gördüğüm gibi firma ram 3.500tl saymış o fiyata elden herkes çıkarabilir. Neyse tekte işlemciyi almakta kardır. Benim durumum olsaydı alırdım şayet taksitle muhteşem fiyat.

ilanlar gelmiş

Geri