❌İndirim Bitti! Gigabyte B850M FORCE anakart 6839₺

Reaksiyon skoru
20
Bende aynı satıcıdan aldım, bugün geldi rev1.1 gönderiyor yani beyaz gri renk paletinde oluyor bu şuan n11de stokta 1 adet var gözüküyor
Link

Aldığımda kuponla birlikte 6800 almıştım şimdi kuponsuz 6800 olması bir tık koymadı değil

Farklı renk geliyormuş görseldekinden hocam yorumlara yazmışlar
Hocam bende yazdım zaten ilk mesaj olarak rev1.1 geliyor beyaz gri renk paletinde oluyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende yazdım zaten ilk mesaj olarak rev1.1 geliyor beyaz gri renk paletinde oluyor diye
Yani düşük bütçeli beyaz sistemde sırıtmaz biraz uyum gösterir bence

Paylaştığım gibi stok bitti :)

Son düzenleme:
anakarttaki ramin sağ üst kısmındaki siyah bölüm, beyaz sistem toplarım diyenlere öpücük atıyor

8+2+2 vrm 50a. Wifi var mı yok mu çözemedim techpowerup integrated wifi diyor gigabyte kendi sayfasında var yok yazmamış.

8+2+2 vrm 50a. Wifi var mı yok mu çözemedim techpowerup integrated wifi diyor gigabyte kendi sayfasında var yok yazmamış.
Wifi yok ama wifi olan model ile arasında baya fiyat farkı var onun yerine 600₺ ye güzel bir wifi alabilirsiniz

daha ucuza simsiyah ucuz anakart alır üzerine koca beyaz kuletipi takar bundan dahada beyaza çevirirdim cebimdede para kalır :D
Hakkındır hocam yapabilirsin…

Wifi yok ama wifi olan model ile arasında baya fiyat farkı var onun yerine 600₺ ye güzel bir wifi alabilirsiniz

Hakkındır hocam yapabilirsin…
Yanlış bilgi vermeyelim dostum wifi anakart ile wifi aparatını bir tutmayın entegre olan wifi modülü kopmaz baglanti sorunu yaşamaz

Gidip usb wifi bilmem ne alirsan çok çekersin wifi işiniz varsa kesinlikle wifi olan anakart alın

Geri