❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

ben de alırken şüphe etmiştim fakat 3 oyun kurdum daha 501 gb boş sıkıntı yapmayacak gibi
kurdugunuz 3 oyun toplam 159 gb dır sizin cihazdan size kalan depolama 660 gb olması lazım 501 size kaldıysa cod yada benzeri gb sömüren oyun kurmamıssın demektir

Gta6 ya yetecek diyen de var 30 fps diyen de var napmak lazım bende ps5 var ama bilemedim proya geçmeye gerek var mı

hocam 2kda 40-60 arası oynatır. ilk çıkışta optimizasyon sorunu olabilir ama 2kda 30a kadar düşeceğini sanmıyorum. sonuçta cihaz belli ona göre optimizasyon yapılıyor.

Rockstar oyunu satmak için konsollara öyle bir optimizasyon yapar ki biraz zorlasa PS4'de de çalıştırır o oyunu :):)

Fifa oynamak için alınır mı pc var 5070 ti ekran kartlı ps5 almak istiyorum değişiklik olsun diye kararsız kaldım

Fifa oynamak için alınır mı pc var 5070 ti ekran kartlı ps5 almak istiyorum değişiklik olsun diye kararsız kaldım
fifayi pc de oyna ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2kda 40-60 arası oynatır. ilk çıkışta optimizasyon sorunu olabilir ama 2kda 30a kadar düşeceğini sanmıyorum. sonuçta cihaz belli ona göre optimizasyon yapılıyor.
kalite modunda 30fps , performans modunda 60fps olur klasik bence.

Güzel fiyat. Geçen seferden 300 lira daha ucuz.

Son düzenleme:
fifa 21den 25e kadar pcde oynadıktan sonra 26da ps5e gecen bırı olarak soyluyorum fifa oynayacaksan konsoldakı oynanıs bambaska sırf fıfa ıcın gectım ps5e rx6600 sıstemım vardı 5080 sıstemınde olsa pc tarafı optımızasyonda konsol gıbı degıl maalesef.Ps5 cafede deneyımle ne demek ıstedıgımı anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri