Mini oyun yapmak için bilgi

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Arkadaşlar merhaba,
Oyun yapma konusunda 0 tecrübem var ve arkadaşlarım ile oynamak için ve birlikte yapmak için bir oyun yapmayı düşünüyoruz
Maceraya başlamadan önce merak ettiğim şeyler var sonrasında macera için gerekli şeyleri soracağım
Öncelikle Sunucu olarak kendi bilgisayarımı kullanacağım değil mi? ve doğal olarak iyi bir internet gerekecek.
ve en önemli kısım 2d çizimlerş nasıl kolay şekilde 3d ye uyarlayabiliriz

Hayır sunucu alacaksın. Doğal olarak internet gerekmeyecek. 2d çizimi 3d yapmak diye bir şey yok.

Hayır sunucu alacaksın. Doğal olarak internet gerekmeyecek. 2d çizimi 3d yapmak diye bir şey yok.
Kendi Modemim üzerinden bu işlemi yapamaz mıyım? illa vds şart mı Ve 2d çizimi 3d ye geçirmek için blend kullanamaz mıyım bu tarz bir şey ama daha kolay şekilde nasıl uyarlayabilirim onu merak ediyorum

Kendi Modemim üzerinden bu işlemi yapamaz mıyım? illa vds şart mı Ve 2d çizimi 3d ye geçirmek için blend kullanamaz mıyım bu tarz bir şey ama daha kolay şekilde nasıl uyarlayabilirim onu merak ediyorum
Kendi kişisel cihazını yapabilirsin de mantıklı bir şey değil. Çok küçük çaplı bir şey için ücretsiz host kullanabilirsin.

Tam ne yapacaksın anlamadım. Objenin farklı açılarından 2d frameleri var ve 3d bir obje çıksın mı istiyorsun ? Bunu oyunda kullanacağın için rigidi vb olmayacağı için böyle bir şey yapılamaz. AI gen. olarak referans alarak ürettirilebilir belki.

Geri