30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,362
Eveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı, normal ithalat prosedürleri uygulanacak.

bir de haha atmış hocam anlatamazsınız bu ergenlere engelleyin geçin şaşırmamışım engellediğime aylar önce
Hocam o da eleştirmiş ama yanlış anladınız siz sanırım. Hepimiz bu yolcunun yolcusuyuz küsmeyin. Sonumuz hayrolsun yalanladıkları şeyleri bile yapıyorlar artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten her seferinde limitin azaltılması bir yerden sonra tamamen kaldırılacağını gösteriyordu beklenen bir şeydi yani.

Yurt dışından pek alışveriş yapan biri değildim ancak aula f75 almıştım oradan ucuza ve memnunum artık alamayacak olmak üzdü tabii. Hayırlısı olsun bakalım
Doğru diyorsun bunun habercisiydi zaten ama ben çini bu kadar karşımıza almayız diye düşünüyordum. Sanki herşeyimiz avrupa standartlarında da onlar zararlı madde bulmuşmuş ürünlerde bizde yasak getirecekmişizmişmiş.

bir sonraki adım heralde komple gümrük kaldırmak :D

Son kez bı kontrol edeyim kampanya varmı switch filan alırım belki 1 ay sonrasi içinmi geçerli kanun

Yurt dışında akrabanız varsa ve en az altı ayda bir Türkiye'ye geliyorsa onun adresine sipariş verin, gelişte onlardan alın. Bizzat öyle yapacağım. Bıktırdılar artık. Yapmak istediğim birçok proje sayelerinde yarım kalmış oldu.

Adamlar iran, ırak sınırından her yıl milyonlarca liralık kaçak ürün getiriyor ama olan resmi olarak alan 1k lık hakkı olan gariban bizlere oluyor...
yok aldığım thist figür vb falan daha önemli , sheinden kuponla vs compression t shirt aldım 40 tl ye :ROFLMAO: türkiyede 400-500 tl ve daha kötü

Yurt dışında akrabanız varsa ve en az altı ayda bir Türkiye'ye geliyorsa onun adresine sipariş verin, gelişte onlardan alın. Bizzat öyle yapacağım. Bıktırdılar artık. Yapmak istediğim birçok proje sayelerinde yarım kalmış oldu.
Gurbetçi akraba bekleyen 80 ler çocuğu gibi olduk gelsede bir şey getirse 😂

yok aldığım thist figür vb falan daha önemli , sheinden kuponla vs compression t shirt aldım 40 tl ye :ROFLMAO: türkiyede 400-500 tl ve daha kötü
Kanka 400-500 sen oradan alabiliyorken olan fiyattı. Şimdi alamıyorsun birde şimdi gör 😄

Hangileri hocam bilgiye nereden ulaştınız?
Çoğu özel çinli kargo firması, aliexpress, temu vs önümüzde ki aya kadar taşırsa hangi firmayla taşıyacak hiç bilmiyorum.

2'el pazarını kontrol etmek lazım ucuza birşeyler kapılır gibi.

2. ele yönelin tepkinizi koyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri