MiskÖküzü
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Sıfırıyla niye karşılaştırıyosun? Senin sistemin 2. ElHocam 2 ay önce bile bu fiyat değildi
Sıfırıyla niye karşılaştırıyosun? Senin sistemin 2. ElHocam 2 ay önce bile bu fiyat değildi
25 mi eder diyorsun hocam.Sıfırıyla niye karşılaştırıyosun? Senin sistemin 2. El
Bu fiyata alan çıkarsa sat da fiyat aşırı kazık, zaten 22K ya almadın mı bunu 11.11 indiriminde?Merhaba,
Bu sistem bana ait ve satmak istiyorum sizce fiyat nasıl uygun mudur?
Yorumlarını merak ediyorum.
Bu fiyata alan çıkarsa sat da fiyat aşırı kazık, zaten 22K ya almadın mı bunu 11.11 indiriminde?
26 ya geldi.Bu fiyata alan çıkarsa sat da fiyat aşırı kazık, zaten 22K ya almadın mı bunu 11.11 indiriminde?
adam 35 yazmıs 2 kişi yuazmış bile muhtemelen koydugu fiyata satararkadaşlar 33 etmez zatende 15 16 ya rx 570 580 satılıyor ve alıyorlar affedersiiniz ama eşek insanlarda oldumu alırlar
Hocam şu anda en hızlı satılır fiyatı sen olsan kaça koyarsın.arkadaşlar 33 etmez zatende 15 16 ya rx 570 580 satılıyor ve alıyorlar affedersiiniz ama eşek insanlarda oldumu alırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam 35 yazmıs 2 kişi yuazmış bile muhtemelen koydugu fiyata satar
yok satamazadam 35 yazmıs 2 kişi yuazmış bile muhtemelen koydugu fiyata satar
Kaça satar en hızlı zarar etmeden?yok satamaz
25Kaça satar en hızlı zarar etmeden?
26 ya aldım hocam
iyi işte az zararla sat26 ya aldım hocam![]()
2 ay önce aldığını bugün aynı fiyata alabiliyor musun ki? Satmayacağım sanırımiyi işte az zararla sat