Yardım Yardim edermisiniz internet ile ilgili yardimmm

GerHesQ

80+
Reaksiyon skoru
34
Öncelikle iyi gunler Uşakta yaşıyorum telkomnet diye bisi kullanıyorum canakli ama internet rezalet cekmiyo hic degistirmek istiyorum ama altyapi yok kalsigim evde ne yapsam bilmiyorum iyi bir internet istiyorum bi yardim edermisiniz beni bilgilendirirmisiniz hic anlamiyorum nelere gecis yapabiliriz altyapim yok malesef

Turkcell'in bir tane zımbırtısı vardı adını unuttum. Ama kotalı ve çok pahalıydı. Keza Elon'un yine adı aklıma gelmeyen uzay interneti de büyük ihtimalle pahalı olacak.

Lokasyon değiştirmek veya altyapı yapmaları için baskı yapmak dışında açıkcası pek çözüm gözükmüyor.

Turkcell'in bir tane zımbırtısı vardı adını unuttum. Ama kotalı ve çok pahalıydı. Keza Elon'un yine adı aklıma gelmeyen uzay interneti de büyük ihtimalle pahalı olacak.

Lokasyon değiştirmek veya altyapı yapmaları için baskı yapmak dışında açıkcası pek çözüm gözükmüyor.
Hocam sordurdu ama yok altyapi yok sehirin göbeğinde sayilirim koye altyapi dosuyoelar burda yok hic mi yapilabilecek bisi yok bir tarifeye gecemezmiykm altyapi olmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri