Yanlışıkla 500Gb'lik dosya silindi.

Enes_ss

80+
Reaksiyon skoru
9
Bende önceden chicken client yüklüydü uzun zamandır girmiyordum. Bugün bir bakayım dedim ama açmaya çalıştığımda dosyalar yükleniyor diyor %100'e ulaşınca tekrardan başa alıyordu. Bu 10 15 kere olunca bende kapattım ve siteden yenisini indirdim. Eskisini de silmek için arama çubuğuna sil yazdım ve geçici dosyaları sil diye bir şey çıktı oradan yüklü uygulamalar kısmında chicken clienti buldum ve kaldıra bastım. Bana "kurulum sistem çalışırken güncellenmeyen dosyaları veya hizmetleri güncellemelidir. Devam etmeyi seçerseniz, kurulumu tamamlamak için yeniden başlatma gerekecektir." diye bir uyarı verdi ben onayladım sonra beni biraz fazlaca bekletti sonra ssd ye bakınca normalde 1TB tın 300 falan boştu şuan 810'u boş gözüküyor diğer bütün yüklediğim uygulamalar, oyunlar hepsi silinmiş bir de sadece sonradan taktığım 1TB'lık ssd'den silinmiş diğer kendi ssd'sinden bir şey silinmemiş. Bu neden olur yanlış yerden mi sildim ne oldu anlamadım.

Bir program geri getiriyor dosyaları chatgptye yaz yardım eder

ne şanski aynısı banada oldu bugün bi arkadaş ease us data recovery adlı programı önerdi onu indirip dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri