🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

kod numaraya özel boşuna alıp satmayın

TÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
şifreyi aldım da hızlı geçtim aldığım şifreyi nasıl görürüm

Alıp yaptım konu sahibine teşekkür ederim ama ülkenin yarısı bu kodu ordan alıp oraya girip ordana alıp oraya girip ordanda oraya girip yapacak kapasitede değil resmen kimse yararlanmasın kampanyası olmuş

Yanlış Kategori
Alıp yaptım konu sahibine teşekkür ederim ama ülkenin yarısı bu kodu ordan alıp oraya girip ordana alıp oraya girip ordanda oraya girip yapacak kapasitede değil resmen kimse yararlanmasın kampanyası olmuş
:D ben şuana kadar bir çok kişiden kod aldım valla 1250 lira bakiyem oldu ama her kod için yeni hesap gerekiyor hesapta satın alıyorum internetten o da ayrı masraf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata veriyor kullanılmıyor
kullanamayanlardan 80tlye alırım :D teklifi olan varsa dm

:D ben şuana kadar bir çok kişiden kod aldım valla 1250 lira bakiyem oldu ama her kod için yeni hesap gerekiyor hesapta satın alıyorum internetten o da ayrı masraf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanamayanlardan 80tlye alırım :D teklifi olan varsa dm
Max 5 kod mu giriliyor hocam?
Alıp kullanmayacak varsa ben de talibim 😅

2 kodum var hata veriyo

Max 5 kod mu giriliyor hocam?
Alıp kullanmayacak varsa ben de talibim 😅
yok hocam 5 kod diyor sitede ama nedense 2 koddan sonrasını giremiyorum saçma bi sistem olmuş ben hesap satın alıyorum kendi bilgilerimi kullanmıyorum

Geri