kral tek hesaba girilmiyor telefon numarasıyla kod bağlı sanırım denedimbilgim yok valla satarsanız alırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 altı
kral tek hesaba girilmiyor telefon numarasıyla kod bağlı sanırım denedimbilgim yok valla satarsanız alırım ama
25 altı
bende 2 tane girince 5 tane girdiniz uyarısı verdi anlamadım valla5 tane girdim 6.’da uyarı verdi daha giremiyorum.
şifreyi aldım da hızlı geçtim aldığım şifreyi nasıl görürümTÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
Alıp yaptım konu sahibine teşekkür ederim ama ülkenin yarısı bu kodu ordan alıp oraya girip ordana alıp oraya girip ordanda oraya girip yapacak kapasitede değil resmen kimse yararlanmasın kampanyası olmuş
kullanamayanlardan 80tlye alırımHata veriyor kullanılmıyor
Max 5 kod mu giriliyor hocam?ben şuana kadar bir çok kişiden kod aldım valla 1250 lira bakiyem oldu ama her kod için yeni hesap gerekiyor hesapta satın alıyorum internetten o da ayrı masraf
kullanamayanlardan 80tlye alırımteklifi olan varsa dm
yok hocam 5 kod diyor sitede ama nedense 2 koddan sonrasını giremiyorum saçma bi sistem olmuş ben hesap satın alıyorum kendi bilgilerimi kullanmıyorumMax 5 kod mu giriliyor hocam?
Alıp kullanmayacak varsa ben de talibim![]()
kupon kullanbynogamede nereye giriyoruz ?