Shein indirimli ürünler

Tahminimce 6 Şubat tan önce eline ulaşma ihtimali yüksek, inşallah sorunsuz teslim alırsın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temu dan karayolu ile verilen siparişler, istisnai durumlar hariç genel itibariyle maksimum 25 günde tüketici eline ulaşıyor.. Fakat burada asıl mesela şu andan itibaren yasaktan önce alışveriş yoğunluğunun ürün teslimlerinde gerek gümrük tarafında gerekse de son kullanıcıya iletiminde zamansal yönde ne kadar bir eksi yansıması olacağıdır...Yani belirttiğiniz husus hayatın olağan akışına göre bakıldığında kısmen bir gerçek ve o nedenle ne kadar erken sipariş verilirse ulaşmama veya geç ulaşma riskleri de bir o kadar minimuma iner..
İnşallah hocam fakat o kadar kara yolu ile ürün aldım hepsi 1 ayın üzerinde geldi. En son aldığım şarjlı süpürge 52 günde geldi. Zor aba bakalım. Figürler yasaklandığında yasaktan 3 hafta sonra teslim edilenler oldu. Belki insiyatif ile geçirirler gümrükten. Ya da gümrük satışı yapanlara gider artık.

link atsanıza sheinden yakaladıklarınızı

Temudan karayolu ile aldığımız ürün eğer 30 gün içinde gümrükten geçmez ve gümrükte ücret çıkarsa, o ücreti ödemek zorunda mıyız. Siparişten vazgeçme şansımız vs var mı? Ona göre iptal edicem siparişi

İnşallah hocam fakat o kadar kara yolu ile ürün aldım hepsi 1 ayın üzerinde geldi. En son aldığım şarjlı süpürge 52 günde geldi. Zor aba bakalım. Figürler yasaklandığında yasaktan 3 hafta sonra teslim edilenler oldu. Belki insiyatif ile geçirirler gümrükten. Ya da gümrük satışı yapanlara gider artık.
Hocam temu dan kara yolu ile aldığım ürün 30 gün sonunda ulaşmamış olursa, gümrükte çıkacak faturayı temu kendi mi halleder bize mi yansıtır ve bize yansıdığı senaryoda ürünü almaktan vazgeçme şansımız var mı?

Arkadaşlar ben aldığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım,

Erkek kolye bileklik yüzük seti. Baya kaliteli kullanıyorum. Takılar genel olarak baya ucuz.

Wifi Kamera, 30 TL'ye geliyor bu fiyata kesinlikle alınır.

RGBIC Led 2M almıştım150 TL'ye linkini bulamadım ama biraz baksanız bulursunuz. Bazıları kargoya verilmiyor ama bazıları alınabiliyor.

Monitör arkası led almıştım 200TL'ye onuda bayadır kullanıyorum kesinlikle alınır. Linkini bulamadım.

Şu havyayı aldım 130TL'ye. Türkiye'de 800-1000TL civarı fiyatları.

Deri eldiven 35 TL'ye aldım kullanıyorum kalitesi iyi sadece biraz kokuyor. Yıkayınca koku gitti.

En son şunu aldım 35 TL'ye daha gelmedi ama Türkiye'de 600 TL'ye satılıyor.

Ekran koruyucu ve kılıflar çok ucuza geliyor bakabilirsiniz.

Bi de mini matkap almıştım linkini bulamadım biraz bakarsanız bulursunuz 50TL'ye gelmişti o da.

Farklı şeyler alanlar da paylaşırsa iyi olur.

Aynen dostlar aldığınız bir şeyler varsa uygun ve güzel son bir kez biz de faydalanalım linkler aksın :)

Arkadaşlar ben aldığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım,

Erkek kolye bileklik yüzük seti. Baya kaliteli kullanıyorum. Takılar genel olarak baya ucuz.

Wifi Kamera, 30 TL'ye geliyor bu fiyata kesinlikle alınır.

RGBIC Led 2M almıştım150 TL'ye linkini bulamadım ama biraz baksanız bulursunuz. Bazıları kargoya verilmiyor ama bazıları alınabiliyor.

Monitör arkası led almıştım 200TL'ye onuda bayadır kullanıyorum kesinlikle alınır. Linkini bulamadım.

Şu havyayı aldım 130TL'ye. Türkiye'de 800-1000TL civarı fiyatları.

Deri eldiven 35 TL'ye aldım kullanıyorum kalitesi iyi sadece biraz kokuyor. Yıkayınca koku gitti.

En son şunu aldım 35 TL'ye daha gelmedi ama Türkiye'de 600 TL'ye satılıyor.

Ekran koruyucu ve kılıflar çok ucuza geliyor bakabilirsiniz.

Bi de mini matkap almıştım linkini bulamadım biraz bakarsanız bulursunuz 50TL'ye gelmişti o da.

Farklı şeyler alanlar da paylaşırsa iyi olur.
kamera nasıl hocam işe yarar mı

Geri