Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Arkadaş bilmeden laf atmış laf attığı marka kaç yıl önceden çıkardığı tasarımı appledan çalmış gibi anlatıyor yoksa zaten max ne yapabilirler ki artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırdınız demek hahahah bende bunu anlatıyorum
ee sen uzatmıyor musun elini koymaya, 10 dereceye erinmeyin yahu

bilmeden yorum yapmak böyle oluyor diyip adamın dediğine hiçbir karşıt şey söylememişsin kutuyu aç veya açma %20 düşüyor fiyatı

Xiaomi başta olmak üzere tüm Androidler Apple'ın arayüzünden tut her şeyini kopyalıyor zaten ayrıca gösterdiğin tasarımlar arasında da bariz fark var tüm kıyas şeyi kameranın bulunduğu konumsa ohoooo görseldeki telefonda iphone çakması oluyor

Xiaomi 17 Pro Max :D :ROFLMAO: İsmi bile ayrı kopya olan şu telefonu savunmayın artık bariz şekilde çakma iphone yani. İyidir kötüdür ayrı konu ama şu telefonu alanın kendine saygısı yoktur Apple ile benzer fiyata çakmasını alacağınıza bari Samsung alın onun kendi tasarım dili var en azından
bunlar %52 gibi çok ilginçler çalıyosa çalıyo de bariz yani tüm androidler tasarımda appleın kuyruğunda geziyor

bilmeden yorum yapmak böyle oluyor diyip adamın dediğine hiçbir karşıt şey söylememişsin kutuyu aç veya açma %20 düşüyor fiyatı

Xiaomi başta olmak üzere tüm Androidler Apple'ın arayüzünden tut her şeyini kopyalıyor zaten ayrıca gösterdiğin tasarımlar arasında da bariz fark var tüm kıyas şeyi kameranın bulunduğu konumsa ohoooo görseldeki telefonda iphone çakması oluyor

Xiaomi 17 Pro Max :D :ROFLMAO: İsmi bile ayrı kopya olan şu telefonu savunmayın artık bariz şekilde çakma iphone yani. İyidir kötüdür ayrı konu ama şu telefonu alanın kendine saygısı yoktur Apple ile benzer fiyata çakmasını alacağınıza bari Samsung alın onun kendi tasarım dili var en azından
hocam ben satarkenki duruma laf atmadım ki lütfen okuduğunuzu anlayarak cevap atın ayrıca tasarım olarak laf attığı için poco örneğini attım birde apple ios 18 den itibaren android arayüz özelliklerini getirmeye başladı bunlarıda eklerseniz sevinirim.

bunlar %52 gibi çok ilginçler çalıyosa çalıyo de bariz yani tüm androidler tasarımda appleın kuyruğunda geziyor

Alana yazık Huawei gibi olamıyorlar işlemcisi kötü yazılımı kötü ama bir tasarım dili var. Honorda öyle bir tasarım dili var ama Apple ile globalde aynı fiyata çıkıp arkada işlevsiz ekranımız var her şeyi arakladık diyen markaya şu paralar akıl kârı değil

Alana yazık Huawei gibi olamıyorlar işlemcisi kötü yazılımı kötü ama bir tasarım dili var. Honorda öyle bir tasarım dili var ama Apple ile globalde aynı fiyata çıkıp arkada işlevsiz ekranımız var her şeyi arakladık diyen markaya şu paralar akıl kârı değil
huawei candır trump öldürdü yazık oldu

huawein yazılımına kötü demekte ne bileyim :D

hocam ben satarkenki duruma laf atmadım ki lütfen okuduğunuzu anlayarak cevap atın ayrıca tasarım olarak laf attığı için poco örneğini attım birde apple ios 18 den itibaren android arayüz özelliklerini getirmeye başladı bunlarıda eklerseniz sevinirim.
Hocam alıntıladığınız kişi telefon satış fiyatından bahsetmiş hiçbir şey bilmeden yorum yapmak tabiri buraya çıkıyor bağlamı yanlış kullanmış oluyorsunuz burada. Tasarım olarakta aralarında fark var tek kriterimiz kamera adası büyümüş değilse. Zaten arkada kamera koyabileceğin 3 tane yer var o kadar benzememesine rağmen alıntı demek bence abartı kaçar. Şahsen konudaki cihaz bence daha çok alıntılanmış kamera kısmını. Kamera adası için tonla şekil varken çeşitli markalarda direkt bu markanın aynı şekli alması tesadüf değil. iOS 18'den itibaren gelen bazı özellikler Androidlerde halihazırda mevcuttu ama çoğunun ilk muciti de Android değil örn. telefonun ne zaman şarj olacağını gösteren göstergeyi ilk android getirmedi ama iphone'lara daha sonradan geldi. Ki arayüzden bahsedeceksek günümüzdeki arayüz dilinin mucidi zaten Apple. HyperOS'lar OneUI'ların zaten tasarım dili Apple'dan gelme. Bunu görmek için bu arayüzleri markaların 10 senelik eski telefonlarıyla ve 10 senelik iphonelar ile kıyaslayabilirsiniz.

huawein yazılımına kötü demekte ne bileyim :D
Google ürünü olmayan hiçbir cihazın yazılımına iyi denilemez. Gbox vs. demeye gerek yok aynı şeyi sağlamıyor elimde Huawei tablet var zaten saf kullanıcı olarak yorum yapıyorum

Hocam alıntıladığınız kişi telefon satış fiyatından bahsetmiş hiçbir şey bilmeden yorum yapmak tabiri buraya çıkıyor bağlamı yanlış kullanmış oluyorsunuz burada. Tasarım olarakta aralarında fark var tek kriterimiz kamera adası büyümüş değilse. Zaten arkada kamera koyabileceğin 3 tane yer var o kadar benzememesine rağmen alıntı demek bence abartı kaçar. Şahsen konudaki cihaz bence daha çok alıntılanmış kamera kısmını. Kamera adası için tonla şekil varken çeşitli markalarda direkt bu markanın aynı şekli alması tesadüf değil. iOS 18'den itibaren gelen bazı özellikler Androidlerde halihazırda mevcuttu ama çoğunun ilk muciti de Android değil örn. telefonun ne zaman şarj olacağını gösteren göstergeyi ilk android getirmedi ama iphone'lara daha sonradan geldi. Ki arayüzden bahsedeceksek günümüzdeki arayüz dilinin mucidi zaten Apple. HyperOS'lar OneUI'ların zaten tasarım dili Apple'dan gelme. Bunu görmek için bu arayüzleri markaların 10 senelik eski telefonlarıyla ve 10 senelik iphonelar ile kıyaslayabilirsiniz.
O yorumda özelliklerine bakmadan bu fiyat verilmez demiş, bende buna istinaden "bilmeden" diye yazdım ayrıca bunca özelliğe Tr şartlarında 84k çok bir para değil şuan 100k dan ucuz amiral gemisi yok sayılır. Apple konusu ise kamera benzerliği olarak değil arkadaki kamera adasını boydan boya uzatmasına gönderme yapmıştım. Zaten bütün firmalar birbirinden bir şeyler kopyalıyor bunu kimse inkar edemez ama o arkadaş sanki her şey appledan alınma gibi bir yorum yapmış bu yüzden cevap verme gereği duydum yoksa benim apple'dan hiçbir şey çalmadılar diye bir iddiam yok. Oppo konusuna gelirsek eğer satmakla işi olmayan kişiler kesinlikle alabilir. Youtube da tüm yerli yabancı incelemeler övgüyle bahsediyor hatta Marques Brownlee yılın en iyi kamerasına sahip telefon ödülünü oppo find x9 proya verdi. Çöp çekilecek bir cihaz asla değil, değer kaybeder ama kullanıcı için sorun olacağını sanmıyorum

Vatanda gece yüzde 8 indirim ile bu fiyat en düşük fiyatı lansman fiyatı 90 bin Trendyol da 85 bin vantanda şuan 82799 sizce bu fiyata değer mi?
Baya bir özellik var ama android cihaza bu fiyat değer mi ?

Google ürünü olmayan hiçbir cihazın yazılımına iyi denilemez. Gbox vs. demeye gerek yok aynı şeyi sağlamıyor elimde Huawei tablet var zaten saf kullanıcı olarak yorum yapıyorum
google uygulamasının yazılım ile bir alakası yok google yok diye çöp çekmek teknolojiye hakaret. O kadar düşük bir işlemciyi şuan herhangi bir amiral gemisi cihaza koy kasma donma ve kamera da ciddi kayıplar yaşatır. Ama huawei o çöp işlemci ile muhteşem optimizasyon ve kamera sunuyor

Konudaki tel dışında her şey konuşulmuş maşallah. Bu telefonların özel bi kitlesi var. Böyle her ay telefon değiştiren cins insanlar varya knk şu daha iyi bak ben şunu aldım daha iyi diyen tipler. Heh işte onlar dışında bu fiyatı verecek birilerini tanımıyorum. Ki onlarda yd alır hep. Ben basit bi adamım samsung dışında yakın zamanda başka bir şey kullanacağımı sanmıyorum. Tercih edenede karışmam saygı duyuyorum.

min 2.5-3 yıl kullanacak varsa düşünmeden alabilir. Sonrasında elbet değer kaybı olsa da satarsınız.

Ben 50e honor 7 magic pro alıp 43e satmıştım 7-8 ay sonra.

Geri