🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

rampageden beklenen hareket
Parasınıda geçtim vaktime yazık oldu hangi kafayla bu ürünü piyasaya sürüyor resmen dolandırılıcılığa girer bence yani sen bu ürünü illa ki denedin baktın yani, dandik termal macun sürsem hotspot direk furmark çalışır çalışmaz böyle fırlamaz şimdi tekrar ptm7950 uyguladım ki sahte olduğunu düşünüyorum durum bu ;

Ekler

• 17678245191751307742621600779665.webp
    17678245191751307742621600779665.webp
    1.1 MB · Hit: 104
Parasınıda geçtim vaktime yazık oldu hangi kafayla bu ürünü piyasaya sürüyor resmen dolandırılıcılığa girer bence yani sen bu ürünü illa ki denedin baktın yani dandik termal macun sürsem hotspot direk furmark çalışır çalışmaz böyle fırlamaz şimdi tekrar ptm7950 uyguladım ki sahte olduğunu düşünüyorum durum bu ;
evet emeğine yazık olmuş

rampaç everest gamepavır gamebustır

uzak durunuz

aslında bu markaların forumda yasaklanması lazım

direkt engelleyeceksin bu markaları

zaten faz değişimli termal ped diye belirtilmemiş ki kutusunda.

zaten faz değişimli termal ped diye belirtilmemiş ki kutusunda.
:D yani teknik açıdan kendini kurtarıyor diyorsun . Öncelikle şunu belirteyim markaya komple karşı değilim birkaç ürününü kullanıp memnun kalmışlığım var geçmişte bu ürünüde deneme amacıyla aldım çok bir beklentim yoktu ve evet dediğiniz gibi üründe böyle bir ifade yok peki 0.2mm kalınlığındaki bir termal pedi nereye uygulayabilirsin ? Hadi işlemciye uyguladım sence sonuç farklı mı olacaktı ?
Elimde kalan ped işlemciye yetse üşenmeyip ona da uygulayacağım ama sonucun ne olacağını az çok biliyorum . İstedim ki alacak olan var ise ucuz da olsa boşuna para harcamasın ve daha da önemlisi vaktine yazık etmesin . Ürün kutusunda yazan bilgi bu şekilde .

Ekler

• Screenshot_2026-01-08-01-36-14-574_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2026-01-08-01-36-14-574_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    133.4 KB · Hit: 61
rampaç everest gamepavır gamebustır

uzak durunuz

aslında bu markaların forumda yasaklanması lazım

direkt engelleyeceksin bu markaları
Klavye ve giriş seviyesi kulaklık da tercih edilir de, diğer ürünlerde insanlar niye tercih eder anlamıyorum. Yani termal macun vb. ₺350-400 altında kalitesiz olacağı belli. Kasa, sıvı veya hava soğutma, PSU gibi ürünlerde de Çinli ve kaliteli firmalar varken, niye fason üretim ürün alırlar hiç anlamıyorum.

Klavye ve giriş seviyesi kulaklık da tercih edilir de, diğer ürünlerde insanlar niye tercih eder anlamıyorum. Yani termal macun vb. ₺350-400 altında kalitesiz olacağı belli. Kasa, sıvı veya hava soğutma, PSU gibi ürünlerde de Çinli ve kaliteli firmalar varken, niye fason üretim ürün alırlar hiç anlamıyorum.

bende everest klavy var çekmiyor tuşu takılı
rampaç klavye var tuşu basmıyor
gamepovir kulaklık var tenekeden su sesi veriyor
arkadaş kablosuz evo mu ne klavye almış kablosuz yine gamepovir şarj tutmuyor:)
bildiğin pili sıfır gelmiş..
iadeye göndermiş içini açmışsınız demişler....

teknik servis garanti falan da yok

para direkt çöp

bende everest klavy var çekmiyor tuşu takılı
rampaç klavye var tuşu basmıyor
gamepovir kulaklık var tenekeden su sesi veriyor
arkadaş kablosuz evo mu ne klavye almış kablosuz yine gamepovir şarj tutmuyor:)
bildiğin pili sıfır gelmiş..
iadeye göndermiş içini açmışsınız demişler....

teknik servis garanti falan da yok

para direkt çöp
Nadir ürünleri güzel çıkıyor mesela rampage r36 drop kulaklığını aldım o da şansa artık çok iyiydi birkaç yıl sonra pedlerde ki deriler yırtıldı diye başka kulaklığa geçtim halen duruyor bir kenarda . Abdullah hacıgül de monitörünü incelemişti en son hatırladığım iyi diyordu o nedenle komple markayı gömüp hiçbir ürünü alınmaz diyemem . Sizi de tenzih ederim bu arada yanlış anlamayın beni .

Konuyu yükseltiyorum kusura bakmayın alacak olan arkadaşlar bence hiç bulaşmasın . Aliexpress ve temudan aldığım ptm7950 vardı elimde msi rx 6700xt gamingx modeline uygulamıştım rampage ihtiyaç yoktu ama bu ürünü deneyeyim dedim 2 adet almıştım 6700xt ye uyguladım rampage i hot spot hemen 109 dereceye çıktı fanların rpm direk fırladı söktüm tekrar uyguladım sonuç aynı furmark da çalışır çalışmaz 110 derece hotspot . Fotodaki test aliexpress den aldığım ptm7950 ile yapılan test sonucu kısacası kesinlikle beş para etmez bir ürün . temudan gelen sahte ptm7950 bile bundan çok daha iyi
valla aynen oyle laptoba kolydum nnasıl bısey anlamadım valla ıade edebılırsem dıgerını ıade edıcem

Parasınıda geçtim vaktime yazık oldu hangi kafayla bu ürünü piyasaya sürüyor resmen dolandırılıcılığa girer bence yani sen bu ürünü illa ki denedin baktın yani, dandik termal macun sürsem hotspot direk furmark çalışır çalışmaz böyle fırlamaz şimdi tekrar ptm7950 uyguladım ki sahte olduğunu düşünüyorum durum bu ;
Sahte AliExpress PTM7950 ile aynı sonucu vermiş gibi duruyor hatalı foto yüklemediyseniz.

Sahte AliExpress PTM7950 ile aynı sonucu vermiş gibi duruyor hatalı foto yüklemediyseniz.
00:49 da paylaştığım ilk mesajdaki foto rampage uygulamadan önceki test . Rampage ile resim almadım açıkcası ama her iki uygulamada da furmark çalıştırdığım anda 109 ve 110 derece gördü hotspot ve yavaş yükselme de değil direk fırladı . Çok mühim bir konu değil denemek isteyenleri bilgilendirmek istedim eğer deneyen varsa paylaşır ise sevinirim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla aynen oyle laptoba kolydum nnasıl bısey anlamadım valla ıade edebılırsem dıgerını ıade edıcem
Uyguladımız mı laptop a tam anlamadım

Son düzenleme:
Konuyu yükseltiyorum kusura bakmayın alacak olan arkadaşlar bence hiç bulaşmasın . Aliexpress ve temudan aldığım ptm7950 vardı elimde msi rx 6700xt gamingx modeline uygulamıştım rampage ihtiyaç yoktu ama bu ürünü deneyeyim dedim 2 adet almıştım 6700xt ye uyguladım rampage i hot spot hemen 109 dereceye çıktı fanların rpm direk fırladı söktüm tekrar uyguladım sonuç aynı furmark da çalışır çalışmaz 110 derece hotspot . Fotodaki test aliexpress den aldığım ptm7950 ile yapılan test sonucu kısacası kesinlikle beş para etmez bir ürün . temudan gelen sahte ptm7950 bile bundan çok daha iyi
Emeğinize sağlık hocam. Kafamda ki tüm soru işaretini sildiniz.

00:49 da paylaştığım ilk mesajdaki foto rampage uygulamadan önceki test . Rampage ile resim almadım açıkcası ama her iki uygulamada da furmark çalıştırdığım anda 109 ve 110 derece gördü hotspot ve yavaş yükselme de değil direk fırladı . Çok mühim bir konu değil denemek isteyenleri bilgilendirmek istedim eğer deneyen varsa paylaşır ise sevinirim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyguladımız mı laptop a tam anlamadım
uyguladım tabıkıde hocam kalıte sıfır dırek 95 derece cıhaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,507
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez