raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
Alasım geldi işlemci için ama kule tipini sökerken gene pinleri yamulturum diye korkuyorum 
ben mx6dan devam yaFaz değişimli.
2 yüzü bant kaplı. Cpu ölçünüze göre kesin. Buzluğa koyun 10 dk sonra ilk yüzündeki bantı söküp işlemciye yapıştırın. Soğutucu bloğu yerleştirmeden diğer yüzündeki bantı da söküyorsunuz. Acele etmeyin. İncedir ve yırtılıp zarar görebilir. Çok yavaş kalırsanız, ısınır ayırması ve işlemesi zorlaşır.
Daha deneyen yok. Maxtor marka ürün büyük ihtimalle, inceleme arayabilirsiniz.
Mx7 ciddi farkı var diyorlar, istersen şansını orada dene.ben mx6dan devam ya
Kardeş yanlış bilgi veriyorsun dondurucuya koyulmaz bu ürün koyarsanda max 1 dk buzdolabının soğutucu kısmına koyulabilir ancak . bilmeyenler için buzdolabına koymanın sebebi ürün ince ve yumuşak haliyle üzerindeki koruyucu bant zor çıkıyor ürün soğuduğunda sertleşiyor bir miktar bandı çıkarırken zorlanmamak için işe yarıyor soğutmak ancak dondurursanız ince bir ürün(0.2mm) elinizde çatlayıp kırılabilir düşüncesinden zaten kimse tavsiye etmiyor . Ürünü alıp uygulayacak olan var ise biraz soğutup ilk bandı sökün yapıştırın üstte kalan bandı cımbız ile bir köşesinden hafif kaldırıp çekin .(ben öyle uyguladım birkaç defa yanında gelen bantlardan randıman alamadım)Faz değişimli.
2 yüzü bant kaplı. Cpu ölçünüze göre kesin. Buzluğa koyun 10 dk sonra ilk yüzündeki bantı söküp işlemciye yapıştırın. Soğutucu bloğu yerleştirmeden diğer yüzündeki bantı da söküyorsunuz. Acele etmeyin. İncedir ve yırtılıp zarar görebilir. Çok yavaş kalırsanız, ısınır ayırması ve işlemesi zorlaşır.
Daha deneyen yok. Maxtor marka ürün büyük ihtimalle, inceleme arayabilirsiniz.
Dogru bilgiyi nerede ogrendin. Baskasini bosverin kendi dediginize dikkat edin. Catlar kirilir falan bosverin, kalpler kirilmasin. Ama Rap yapin diss atin istediginiz kadar, icinde muzikte olur iyi gelir.Kardeş yanlış bilgi veriyorsun dondurucuya koyulmaz bu ürün koyarsanda max 1 dk buzdolabının soğutucu kısmına koyulabilir ancak . bilmeyenler için buzdolabına koymanın sebebi ürün ince ve yumuşak haliyle üzerindeki koruyucu bant zor çıkıyor ürün soğuduğunda sertleşiyor bir miktar bandı çıkarırken zorlanmamak için işe yarıyor soğutmak ancak dondurursanız ince bir ürün(0.2mm) elinizde çatlayıp kırılabilir düşüncesinden zaten kimse tavsiye etmiyor . Ürünü alıp uygulayacak olan var ise biraz soğutup ilk bandı sökün yapıştırın üstte kalan bandı cımbız ile bir köşesinden hafif kaldırıp çekin .(ben öyle uyguladım birkaç defa yanında gelen bantlardan randıman alamadım)
İlla teardown vardır, giy bir eldiven. Al 1 tornavida, 1 süpürge, fırça aç. Zaten bakımı yapıpalı çok olduysa, fanlarıda temizlemiş olursun. Böcekleri(bugs) de çıkartırmış olursundemesi kolay hocam ama daha önce hiçbir laptop sök tak tamir vs yapmadım çalışan laptopun içine etmek istemiyorum![]()
Aynı soruları 40kere sormaya cevaplamaya gerek var mıbu pad masaüstü pc işlemcileri içinde uygun mudur?
rampageden beklenen hareketKonuyu yükseltiyorum kusura bakmayın alacak olan arkadaşlar bence hiç bulaşmasın . Aliexpress ve temudan aldığım ptm7950 vardı elimde msi rx 6700xt gamingx modeline uygulamıştım rampage ihtiyaç yoktu ama bu ürünü deneyeyim dedim 2 adet almıştım 6700xt ye uyguladım rampage i hot spot hemen 109 dereceye çıktı fanların rpm direk fırladı söktüm tekrar uyguladım sonuç aynı furmark da çalışır çalışmaz 110 derece hotspot . Fotodaki test aliexpress den aldığım ptm7950 ile yapılan test sonucu kısacası kesinlikle beş para etmez bir ürün . temudan gelen sahte ptm7950 bile bundan çok daha iyi