PC TOPLADIM AMA HENÜZ SİPARİŞ ETMEDİM

bsahap

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba YouTube dan izlediğim bir videodan bu kasayı buldum iki değişiklik yaptım 1. Psu için kasayı ekte belirttiğim corsair seçtim 2. Değişiklik ise ram onu da gskill seçtim o da fotoğraflarda mevcut hiçbir bilgim yok pc toplama konusunda oyun ve uzun ömürlü düşünüyorum (cs2, gta5/6, valo, rdr2 vs vs) eksiğim var mıdır yoksa değişiklik yapılır mı yapılırsa neler kasa 82K şuan

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.5 MB · Hit: 138
diğer fotoları unutmuşum burada kb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer fotoları unutmuşum burada kb
Maalesef yüklemiyor fotoları şöyle yazayım
Kasa : corsair 3500x siyah tempered glass rgb 850w 80+ gold usb 3.2 e-atx mid tower kasa

Ram : g.skill 32gb(2x16) trident tz5 neo rgb 6000mhz cl36 ddr5 amd expo ram

bence gayet yeterli 4k 60 fps bazı oyunları deneyimleyebilirsin. ben 3060 ti ile overclok yapıp 2,3 oyun bitrmişliğim var :D

bence bu fiyata alıyorsan 9070 xt almalısın ekran kartı olarak. 5060 ti'ye fazla fiyat.

Merhaba YouTube dan izlediğim bir videodan bu kasayı buldum iki değişiklik yaptım 1. Psu için kasayı ekte belirttiğim corsair seçtim 2. Değişiklik ise ram onu da gskill seçtim o da fotoğraflarda mevcut hiçbir bilgim yok pc toplama konusunda oyun ve uzun ömürlü düşünüyorum (cs2, gta5/6, valo, rdr2 vs vs) eksiğim var mıdır yoksa değişiklik yapılır mı yapılırsa neler kasa 82K şuan
Sakın ama sakın almayın hocam 82k monitörsüz 5060ti ne demek bende pek biligli biri değilim o yüzden öneride bulunamicam ama biligili arkadaşlar cevap yazana kadar sakın almayın aşırı pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Olfi
acele etme, vatan %15 indirim yapar yine 1 aya o zaman aynı fiyata 5070 ti alırsın belki.

işlemci: 5.5k
anakart: 7.5k
ram: 20k
ekran kartı: 35k
ssd: 7k
kasa psu: 7k

şu şekilde bile 82k yapıyor ki indirim banka kampanya vs daha ucuza bile alınır

Altta belirttiğim sisteme ne dersin peki hocalarım

Pahalı kendin tek tek alsan daha ucuz

Az üstüne 5080 sistem vardı naptın kardeşim ya

Pahalı kendin tek tek alsan daha ucuz

Az üstüne 5080 sistem vardı naptın kardeşim ya
Valla reisim ne yapacağımı şaşırdım tek tek mi toplayayım hazır kasa mı alayım alacaksam da ne alıcam nasıl alıcam bir bilgim yok bilgi olmayınca da bişey diyemiyorum:(

Geri