Yardım 10-15k Monitör önerisi istiyorum

Ebuerylmz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostum umarım iyisindir
Genellikle fps oyunları oynuyorum 10-15k arası 1080 veya 2k montör önerebilir misin

Teşekkür ederim Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam (bence) 2k ıps bi monitöre 13 den fazla verilmez bunun yerine 4k dual modlu bi monitör almak çok daha mantıklı olur gibi geliyor bana

şöyle bişey mesela

4 k alıp oyunları 4k oynamıyorsam bunun bana bir ekstrası var mı
monitörün 2k modu da var yanlış hatırlamıyorsam. 4k çözünürlük sadece oyun için değil zaten video fil izlerken hatta chrome arayüzünde gezerken bile çok fark ettiriyor

monitörün 2k modu da var yanlış hatırlamıyorsam. 4k çözünürlük sadece oyun için değil zaten video fil izlerken hatta chrome arayüzünde gezerken bile çok fark ettiriyor
sizin sistem özellikleri nedir bu arada ve genelde hangi oyunları oynuyorsunuz?

sizin sistem özellikleri nedir bu arada ve genelde hangi oyunları oynuyorsunuz?
Şuanda ps5 ile kullanacağım 3-5 ay sonra kasa toplayacağım genel olarak fps yeri gelir hikaye ama fps ağırlıklı

Şuanda ps5 ile kullanacağım 3-5 ay sonra kasa toplayacağım genel olarak fps yeri gelir hikaye ama fps ağırlıklı
kasa ddr5 olacaksa eğer 4kda da oynayabilirsiniz tabii ki ama 60fps civarı olur(dlls ile 2ye katlanır) ki bence gayet yeterli. cs gibi oyunlarda da 1080 e çekersiniz tekrar monitörü zaten. olmadı tekrardan 2k ya da çekebilirsiniz ama 2k da yanlış hatırlamıyorsam 200hz falan verebiliyordu monitör 300 değil

kasa ddr5 olacaksa eğer 4kda da oynayabilirsiniz tabii ki ama 60fps civarı olur(dlls ile 2ye katlanır) ki bence gayet yeterli. cs gibi oyunlarda da 1080 e çekersiniz tekrar monitörü zaten. olmadı tekrardan 2k ya da çekebilirsiniz ama 2k da yanlış hatırlamıyorsam 200hz falan verebiliyordu monitör 300 değil
Sende var mı ekran

Geri