İstanbul Türknet İnterneti Giden Var Mı?

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
İstanbul bağcılardayım türknet internetim yaklaşık 1 saat önce gitti genel bir sorun olduğunu söylediler istanbulda interneti giden var mı başka acaba

İstanbul bağcılardayım türknet internetim yaklaşık 1 saat önce gitti genel bir sorun olduğunu söylediler istanbulda interneti giden var mı başka acaba
Kaçlık internetin gigafiber mi normal fiber mi? Normal fiberse TT çalışma yaptığı için kopmuştur yok gigafiber ise türknete soracan

Kaçlık internetin gigafiber mi normal fiber mi? Normal fiberse TT çalışma yaptığı için kopmuştur yok gigafiber ise türknete soracan
1000-1000 olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tt çalışması ne tam olarak ve ne zaman gelir

Bağcılardayım turknet gigafiber sorun yok.Bi kapat aç yapın.2 hafta içerisinde 3 kez kopma yaşadım bazen kapa aç yapınca düzeliyor

1000-1000 olan

tt çalışması ne tam olarak ve ne zaman gelir
1/1 alıyorsan o gigafiberdir onu türknete soracan senin altyapı türknetin türk telekomun değil

Bende Bursadayım aynı paketten kullanıyorum ethernet ile bağlandığım bilgisayarımda sorun yok ama wifi sürekli gidip geliyor
wifide sorun yaşıyorsan o modemdendir pcde olup wifide olmamazlık yapmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri