Kaçlık internetin gigafiber mi normal fiber mi? Normal fiberse TT çalışma yaptığı için kopmuştur yok gigafiber ise türknete soracanİstanbul bağcılardayım türknet internetim yaklaşık 1 saat önce gitti genel bir sorun olduğunu söylediler istanbulda interneti giden var mı başka acaba
Müşteri hizmetlerini aradınız mı dicemde call centerı yoktu firmanınkocaelideyim saat 3 ten beri internet yok
1000-1000 olanKaçlık internetin gigafiber mi normal fiber mi? Normal fiberse TT çalışma yaptığı için kopmuştur yok gigafiber ise türknete soracan
tt çalışması ne tam olarak ve ne zaman gelirKaçlık internetin gigafiber mi normal fiber mi? Normal fiberse TT çalışma yaptığı için kopmuştur yok gigafiber ise türknete soracan
Bende Bursadayım aynı paketten kullanıyorum ethernet ile bağlandığım bilgisayarımda sorun yok ama wifi sürekli gidip geliyor1000-1000 olan
1/1 alıyorsan o gigafiberdir onu türknete soracan senin altyapı türknetin türk telekomun değil1000-1000 olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tt çalışması ne tam olarak ve ne zaman gelir
wifide sorun yaşıyorsan o modemdendir pcde olup wifide olmamazlık yapmazBende Bursadayım aynı paketten kullanıyorum ethernet ile bağlandığım bilgisayarımda sorun yok ama wifi sürekli gidip geliyor
evet1000-1000 olan dimi sizinkide