tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
steam hesabınıda atarsan hangi oyunlar var ona göre yorum yapalımSelamlar, 35 dolara kadar hikayeli oyun arıyorum. Önerilerinize açığım![]()
Selamlar, 35 dolara kadar hikayeli oyun arıyorum. Önerilerinize açığım![]()
Buyur hocam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199059093628/steam hesabınıda atarsan hangi oyunlar var ona göre yorum yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
- Dedektif Festivali: 12 - 19 Ocak
bence az bekle bi indirime girsin oyunlar daha yeni kıs indirimi bitti hiç bişide indirim yok
dediğiim gibi bi indirim bekle benceBuyur hocam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199059093628/
Fakat steam dışı oynadığım çok oyun var
Far Cry Serisi
Crysis Serisi
Bf Serisi
Cod mw 2020 den sonrası hariç hepsi
Tomb Raider Serisi
Tw
The Last of Us 1-2
Aklıma gelmeyen bir çok oyun oynadım
Buyur hocam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199059093628/
Fakat steam dışı oynadığım çok oyun var
Far Cry Serisi
Crysis Serisi
Bf Serisi
Cod mw 2020 den sonrası hariç hepsi
Tomb Raider Serisi
Tw
The Last of Us 1-2
Aklıma gelmeyen bir çok oyun oynadım
Hocam rraenee den DETROİT izledim 1 2 bölüm hoşuma gitti açıkçası. Oyunun 80 farklı sonu olmasıda aşırı cezbediyor.yeni daha 2 gün önce cıktı bi bak istersen![]()
StarRupture on Steam
StarRupture is a first-person open world base-building game with advanced combat and tons of exploration. Play alone or in a group on this sublime and ever-changing planet, extract and manage resources, create your complex industrial system and fight off hordes of alien monsters.store.steampowered.com
bide resident evillar var
road craft var ets oynuyosan baya beğenirsin tam simulasyon oyunu
Gas Station Simulator 3 dolara kafa dagıtmalık
cookin simulator var dlc leri falan piyasanın en iyi simulasyon yemek yapma oyunu
bide subnautica oneririm hatta 2. oyunu cıkıcak bence ıdırımı bekle ama canavar gibi oyun
(indirimde olan guzel oyunlar )
onlarıda oynadım hocam yagod of war serisine bakabilirsiniz veya uncharted
3 dolardı detroit 2 gün önceHocam rraenee den DETROİT izledim 1 2 bölüm hoşuma gitti açıkçası. Oyunun 80 farklı sonu olmasıda aşırı cezbediyor.
onlarıda oynadım hocam ya![]()
steam indirimlerini bekleyin önerim budur diğer indirim 19 marttaSelamlar, 35 dolara kadar hikayeli oyun arıyorum. Önerilerinize açığım![]()
peki hocam teşekkürlersteam indirimlerini bekleyin önerim budur diğer indirim 19 martta
3 dolardı detroit 2 gün önce![]()
konudan bağımsız ama AULA F75 alınır mı trendyolda 2700 şuan kullandığım redragon k530w prohitman oynamışsın bir üstü HITMAN World of Assassination öneririm bazı dlcleri alıp oynayabilirsin güzel sarar. veya detroit become human olabilir
hocam kim ne derse desin bu fiyata bile hala alınacağını düşünüyorum. indirim zamanı almıştım ama zaten benzeri klavyelerde aynı fiyatlarda zaten. hala iyi olduğunu düşünüyorumpeki hocam teşekkürler
konudan bağımsız ama AULA F75 alınır mı trendyolda 2700 şuan kullandığım redragon k530w pro
![]()
Aula F75 Mekanik RGB TKL Seiya Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Desenli Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Aula F75 Mekanik RGB TKL Seiya Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Desenli Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com