Online oyun önerisi.

Bağımlısı olmak istediğim bir online oyun arıyorum. Önerilerinize açığım.
battlefield 1, valo, pubg
bf 2042 fln boşver oyuncu sayısı az bide bf 6 çıkacak hiç oyuncu kalmaz

Bende erken erişimden çıkmasını bekliyorum ücretsiz oynamak için o parayı veresim gelmiyor.
Diablo 4den farkli mi hocam
Keşke o parayı verseydin. Diablo4le aynı mantık hack and slash, level kas gear kas build yap vs. Ama sorun şurada ; eğer zamanında 15 usdye alsaydın ki şuan 30usd sana coin veriyor ve o coinlerle stash upgrade vs alabiliyorsun. Ve aşırı ucuza geliyordu mesela 1000coin 100dolar, sen 30usd verdiğinde hem erken erişim hem de 600coin alıyordun. Diabloda stash yeri açmak oyun içi moblardan düşen parayla ama poeda maalesef coinle

Keşke o parayı verseydin. Diablo4le aynı mantık hack and slash, level kas gear kas build yap vs. Ama sorun şurada ; eğer zamanında 15 usdye alsaydın ki şuan 30usd sana coin veriyor ve o coinlerle stash upgrade vs alabiliyorsun. Ve aşırı ucuza geliyordu mesela 1000coin 100dolar, sen 30usd verdiğinde hem erken erişim hem de 600coin alıyordun. Diabloda stash yeri açmak oyun içi moblardan düşen parayla ama poeda maalesef coinle
Diablo 4e para verip oynamadım hocam poe ilk ciktigindan sonra zam mı yedi bı fikrim yok istesem şuanda alabilirim sıkıntı yok

Diablo 4e para verip oynamadım hocam poe ilk ciktigindan sonra zam mı yedi bı fikrim yok istesem şuanda alabilirim sıkıntı yok
15usdye çıktı giriş paketi, 15-30-45di şuan 2kat zamlanmış olması gerek. Oyun tamamen çıkınca bu paketler kalkacak diye biliyorum çünkü içlerinde 400-600-1000coin veriyor ki 100coin 10usd falan

FC 26 başlayabilirsin ama bir şartla :kekw:
Gamepad, klavye mouse, kulaklık kırmaya yatkın değilsen :kekw:
Tilt olma garantili bir oyun.

FC 26 başlayabilirsin ama bir şartla :kekw:
Gamepad, klavye mouse, kulaklık kırmaya yatkın değilsen :kekw:
Tilt olma garantili bir oyun.
Futbol oyunlarını ilgimi çekmiyo malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15usdye çıktı giriş paketi, 15-30-45di şuan 2kat zamlanmış olması gerek. Oyun tamamen çıkınca bu paketler kalkacak diye biliyorum çünkü içlerinde 400-600-1000coin veriyor ki 100coin 10usd falan
videolarını izledim zevkli duruyor keşke hala 15 dolar olsaydı belki alırdım.

15dolar ile yerel fiyatlandırma yapmışlardı. Sonra 30a çektiler.
Evet hocam ben hiç bir oyuna böyle paket aldığımı hatırlamıyorum oynadığım en iyi mmolardan biri elbette içerik yönünden poe ye hala yakın değil ama oynanış içerik ticaret mükemmel hissettiriyor her sezon 1 2 çar kasıyorum :D feridun dahil tüm paketleri almıştım Akbank sağolsun. Midnight Show vardı 1000 tl yatırıp 500 iade alıyorduk 6 ay boyunca burda konusu açıldı mi bilmiyorum ben uygulamadan görmüştüm :D

Futbol oyunlarını ilgimi çekmiyo malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videolarını izledim zevkli duruyor keşke hala 15 dolar olsaydı belki alırdım.
Baya zevkli ve sonsuz bir oyun 3-4ayda bir yeni sezon geliyor yeni buildler vs. Sürekli güncel kalıyor

Baya zevkli ve sonsuz bir oyun 3-4ayda bir yeni sezon geliyor yeni buildler vs. Sürekli güncel kalıyor
Ticaret olayı Metin2 kadar güzel olamaz ama ona yakın mi ve Diablo 4 gibi bı sure adamı sıkmıyorsa alabilirim arkadaşlarımla

Ticaret olayı Metin2 kadar güzel olamaz ama ona yakın mi ve Diablo 4 gibi bı sure adamı sıkmıyorsa alabilirim arkadaşlarımla
Ticaret poeda daha iyi. Diablo4te çok kötü maalesef. Oyunun kendi ticaret sitesi var böyle;
Burada listeliyorsun almak isteyenler filtreleyip arıyor itemleri.

Ticaret poeda daha iyi. Diablo4te çok kötü maalesef. Oyunun kendi ticaret sitesi var böyle;
Burada listeliyorsun almak isteyenler filtreleyip arıyor itemleri.
Ah o Metin2 sırf ticaret için geri baslayacam snskdk o zevk beni bitiriyor akşam gece falan bir şey alıyordum eşya aldım mı içim içimi yiyordu satılacak mi diye sabah bı kalkiyordum satılmış o zevk beni yiyordu

Kesinlikle poe 29 Ağustos poe 2 yeni sezon geliyor inanılmaz dolu bir güncelleme olacak ticaret sistemi de güncellendi arkadaşın da varsa mükemmel bir zaman geçirirsin ilk 2 gün ücretsiz hafta süreci olacak beğenirsen satın alırsın erken erişimi. Hemde erken erişim ücreti gibi düşünme yanında Gold veriyor ve kesinlikle oyun içinde stashlere ihtiyacın oluyor
şuan indiriyorum yeni aklıma geldi, çok sevip bayılırsam ve uzun süre oynatacağına kanaat getirirsem belki alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri