hocam sıfır alacaksanız o fiyatlara normal ofis koltuğu alın daha iyi yada 2. el temiz iyi bir markanın az kullanılmış bir modelini tercih edebilirsiniz bence.Selamünaleyküm öncelikle oyuncu koltuğu bakıyorum 3 ila 5 bin arası güzel rahat bişi öneri yaparsanız sevinirim
bu aralıkta oyuncu koltuğu olarak bir tek bunu gördüm alan varmı diye konu varmı diye baktım konusuda yok.Selamünaleyküm öncelikle oyuncu koltuğu bakıyorum 3 ila 5 bin arası güzel rahat bişi öneri yaparsanız sevinirim
rofth.com
7 k oldu bütçe 8 de olabilir terlet etmeyecek sökülmüyecek kaliteli ne var deri terletir diye düşünüyorumbu aralıkta oyuncu koltuğu olarak bir tek bunu gördüm alan varmı diye konu varmı diye baktım konusuda yok.
Şahsen bu bütçede ofis koltuğunun daha sağlıklı bir tercih olacağını düşünüyorum![]()
Rofth VEXA Essence Series Phantom Black Premium Oyuncu Koltuğu - Rofth Premium Oyuncu Koltuğu
Sabit mekanizma, sabit kolçak, plastik ayaklardan oluşmaktadır.Piyasadaki en uygun fiyatlı oyuncu koltuğudur ve sadece ROFTH müşterilerine özeldir. Ergonomik tasarıma sahip ROFTH VEXA Phantom Black, terletmeyen kumaş ve sırt destekli yapısıyla konforlu bir oyuncu koltuğu deneyimi sunar.rofth.com
7 k oldu bütçe 8 de olabilir terlet etmeyecek sökülmüyecek kaliteli ne var deri terletir diye düşünüyorum