Shein indirimli ürünler

5 sipariş. Siparişte aynı üründen 2 den fazla almayınız. Örneğin bir ürünün paketinde 10 tane olur problem yok ama sepette ürün adedini 3 yapmayın. Bazı gümrük memurları bırakabiliyor. Risk almayın. Zaten süre az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyuncak gümrükten geçer mi? Tüm oyuncak kategorisini mi yasakladılar? Bilgisi olan var mı? @KingDeViL
unilabo 2025 Yeni Elektrikli Oyuncak Silah, Ses ve Işık Özelliği, Renkli Aydınlatma, Eğlenceli Ses Efektleri ve Titreşim, Çocukların Eğlencesi ve Oyunları İçin Harika - 3 Yaş ve Üzeri Erkek ve Kız Çocuklar İçin İdeal Tatil/Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Oyuncak alma boşuna geçmez. Başka konuda görmüştüm birisi bilgisayar joistik almış ve gümrükte kalmış. Onu bile oyuncak sanmışlar.

5 sipariş. Siparişte aynı üründen 2 den fazla almayınız. Örneğin bir ürünün paketinde 10 tane olur problem yok ama sepette ürün adedini 3 yapmayın. Bazı gümrük memurları bırakabiliyor. Risk almayın. Zaten süre az.

Bu oyuncak gümrükten geçer mi? Tüm oyuncak kategorisini mi yasakladılar? Bilgisi olan var mı? @KingDeViL
unilabo 2025 Yeni Elektrikli Oyuncak Silah, Ses ve Işık Özelliği, Renkli Aydınlatma, Eğlenceli Ses Efektleri ve Titreşim, Çocukların Eğlencesi ve Oyunları İçin Harika - 3 Yaş ve Üzeri Erkek ve Kız Çocuklar İçin İdeal Tatil/Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Desktop Screenshot 2026.01.09 - 12.20.50.18.webp şöyle bir siparişim vardı sorun olmaz herhalde ya

4 Ocakta sipariş verdiklerim bugün geldi. 5 gün güzel süre. Yapıştırın :D

Alıntıyı görüntüle şöyle bir siparişim vardı sorun olmaz herhalde ya
Miktarları 1. İçerisinde aynı üründe 5 tane olsa da problem olmaz. Miktar 3 ve üzerinde gümrük memuruna göre değişiyor.

4 Ocakta sipariş verdiklerim bugün geldi. 5 gün güzel süre. Yapıştırın :D
Sizin eviniz Temu ve Shein'in bir şubesi. Gelip geçerken bakıp bize ürün önermeniz lazım. Bizim o kadar tecrübemiz yok aklımıza gelmiyor. :)

Miktarları 1. İçerisinde aynı üründe 5 tane olsa da problem olmaz. Miktar 3 ve üzerinde gümrük memuruna göre değişiyor.

Sizin eviniz Temu ve Shein'in bir şubesi. Gelip geçerken bakıp bize ürün önermeniz lazım. Bizim o kadar tecrübemiz yok aklımıza gelmiyor. :)
Bu siparişim riskli mi yani usta anlamadım? Hem shein bunların hepsini tek bir pakete koymaz mı tüm ürünleri farklı kargo paketine koymazlar herhal

Mesela az önce teslim aldığım ayak veya koltuk için ısıtıcı gayet güzel. Fakat herkese hitap etmeyebilir. 235tl
1767951783421.webp

Güneş enerji usb şarj

Bu siparişim riskli mi yani usta anlamadım? Hem shein bunların hepsini tek bir pakete koymaz mı tüm ürünleri farklı kargo paketine koymazlar herhal
Problem yok. Aynı sipariş olduğu için hepsi tek pakette teslim edilir.

Evde akıllı ürünler için nötr bağlantısı gerekiyor. Onun için kablo çekme aparatı almıştım belki işinize yarar.

Wifi Ir remete kontrol. Bu cihazla evdeki kumandalı cihazları telefondan yönetme yapılabiliyor. Ben temudan almıştım gayet kullanışlı. Soundbar , oda lambamı telefondan ve akıllı button ile kontrol ediyorum. %70 uygulamıyor fakat kargoyu bedava yapıyor.

Mesela az önce teslim aldığım ayak veya koltuk için ısıtıcı gayet güzel. Fakat herkese hitap etmeyebilir. 235tl
Alıntıyı görüntüle

Güneş enerji usb şarj
hocam minder nasıl rahat mı işini görüyor mu birde normali yok mu bunun

Sadece TC no önemli değil mi? Atıyorum 10 sipariş verdim hepsinde telefon numarası aynı olsa sıkıntı oluyor mu kişi ve TC farklı olduktan sonra?

Şunlardan lazım. Kargo yapılabilen bulamadım.
1767954354162.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,333
Üyeler
187,660
Son üye
sefler06
Geri