Hangi 5070 modeli alınır ?

thecamel7

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
35000
bu akşam gaming gecesinden 5070 almayı düşünüyordum ancak gigabyteın termal ped yerine termal macun kullandığı bunun sızıntı yapabileceği ileriye dönük uzun kullanım için sorun yaşatabileceğini gördüm. 30k vermişken aradaki 1-2k farkın önemi olmuyor tüm markaların fiyatları birbirine yakın bu aşağıdaki modeller arasından hangisini önerirsiniz. 2 veya 3 fanlı olması soğutma açısından çok fark yaratır mı ?
Gainward - Inno3D - MSI - Pny - Colorful - Zotac

amd önerecek arkadaşlara teşekkürler 9070xt düşünmüyorum
1767968968145.webp

bu akşam gaming gecesinden 5070 almayı düşünüyordum ancak gigabyteın termal ped yerine termal macun kullandığı bunun sızıntı yapabileceği ileriye dönük uzun kullanım için sorun yaşatabileceğini gördüm. 30k vermişken aradaki 1-2k farkın önemi olmuyor tüm markaların fiyatları birbirine yakın bu aşağıdaki modeller arasından hangisini önerirsiniz. 2 veya 3 fanlı olması soğutma açısından çok fark yaratır mı ?

amd önerecek arkadaşlara teşekkürler 9070xt düşünmüyorum Alıntıyı görüntüle
valla reis bence bu 5070 lerşn hiç biri alınmaa da en mantıklısı colorful veya pny gibi.
36k civarına çıkabilirsen asus dual veya gigabyte eagle modeline bak.
bide bu gece 22.00 da gaming gecesi var oraya da bak mutlaka

battle ax versiyonu alınabilir, metal backplate ile geliyor, fanları da dual bearing, uzun ömürlü ve sessiz bir performans sunar.

amd önerecek arkadaşlara teşekkürler 9070xt düşünmüyorum Alıntıyı görüntüle

Amazon Depo'ya Gigabyte AERO RTX 5070 düşmüş 31K'ya, Maximum kartın varsa kampanyalara katıl 1000 TL puan da verir al geç 6 taksitle hocam. İyi soğutmaya sahip modellerden birisi Windforce'u, Eagle'ı falan parçalar.

battle ax versiyonu alınabilir, metal backplate ile geliyor, fanları da dual bearing, uzun ömürlü ve sessiz bir performans sunar.
muhtemelen bende colorful olanı alacağım gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon Depo'ya Gigabyte AERO RTX 5070 düşmüş 31K'ya, Maximum kartın varsa kampanyalara katıl 1000 TL puan da verir al geç 6 taksitle hocam. İyi soğutmaya sahip modellerden birisi Windforce'u, Eagle'ı falan parçalar.
göremedim hocam link iletme şansın varmı. aero serisi daha üst bir seri diyebiliyorum gigabyteın neden o fiyatta 2.el mi oluyor amazon depo acaba

muhtemelen bende colorful olanı alacağım gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

göremedim hocam link iletme şansın varmı. aero serisi daha üst bir seri diyebiliyorum gigabyteın neden o fiyatta 2.el mi oluyor amazon depo acaba
acele etmeyin belki akşam gaming gecesin de güzel bir model indirime girebilir hocam.

www.amazon.com.tr/GIGABYTE-GeForce-WINDFORCE-Soğutmalı-Gaming/dp/B0DTGNWLXJ

Sağ alt kısımda çıkıyor 31.9K şeklinde. Kesin RTX 5070 alacağım diyorsan şans vermeni öneririm "Çok İyi" ya da "Yeni Gibi" yazan ürünler genelde üzmüyor 30 gün boyunca iade etme şansın olacak içine sinmezse

Edit: Satıldı an itibariyle :D

www.amazon.com.tr/GIGABYTE-GeForce-WINDFORCE-Soğutmalı-Gaming/dp/B0DTGNWLXJ

Sağ alt kısımda çıkıyor 31.9K şeklinde. Kesin RTX 5070 alacağım diyorsan şans vermeni öneririm "Çok İyi" ya da "Yeni Gibi" yazan ürünler genelde üzmüyor 30 gün boyunca iade etme şansın olacak içine sinmezse

Edit: Satıldı an itibariyle :D
acele etmeyin belki akşam gaming gecesin de güzel bir model indirime girebilir hocam.

teşekkürler hocam alana hayırlı olsun diyelim :D akşamı bekleyecektim zaten her türlü almak için

Gainward RTX 5070 Python III modeli şuan incehesapta 28.999tl düştü bu kart alınır mı aradaki 3k farka değecek bir durum var mıdır

Geri