Abicim hala daha yanlış bilgi veriyorsun 32 gb beyaz 5070ti hiçbir indirimsiz zaten 86 bin lira geçen hafta da 72 bin civarıydı. 107 bin liralık sistem nasıl sıcak fırsat olabilir. Dalga mı geçiyorsun?
türkiyede yaşadıgını unutan forum kitlesi geçmiş ile günümüzü kıyaslamada uzman kitle tr de herşeye günlük zam geldigini unutan türko 5070ti ı attım cevabın yok çatmaya yer arıyorsunuz tek tek toplayabilrisiniz bana 1 hafta önce suydu 2 hafta önce buydu demeyin geçerliligi yok ona bakarsan 1 hafta önce 5090 sistem vardı ozaman hepsi mezarlık o kafa ile bakarsanız
16 gb ramli intelin ölü soketi ile 32 gb ram 7800x3d ve beyaz 5070ti x670 anakart lı 850w gold psu lu sistem kıyaslıyorsun yanlış bilgi vermeyin lütfen
SSD (Depolama): MSI Spatium M470 Pro 1TB NVMe M.2 (6000MB/4500MB)
Kasa + PSU: MSI MAG Forge 121A (750W 80+ Bronze PSU Dahil) (1847 TL farkla bunu seçtim, yeni nesil GPU'larla uyumlu içindeki PSU)
Soğutucu: Rampage COOLBLADE RB 120mm Kule Tipi (buna karışmadım, sonradan soğutucu almak gerekiyor)
Sistemin Toplam Fiyatı: 75.276, 22 TL
Vatan'ın Aralık ayı sonunda yaptığı kampanyada bazı özelleştirmelerle bu sistemi alabiliyorduk. Tabii ki Aralık ayı fiyatları artık olmayacak muhtemelen ama sırf AMD ve X3D işlemci var diye 30 bin TL'den fazla fark vermezdim. Güç kaynağı ve soğutucu sonradan değiştirilir.
Sistemin taban fiyatı 68 bin TL idi ama 16 Gb ram vardı ve anakartı daha kötüydü.
SSD (Depolama): MSI Spatium M470 Pro 1TB NVMe M.2 (6000MB/4500MB)
Kasa + PSU: MSI MAG Forge 121A (750W 80+ Bronze PSU Dahil) (1847 TL farkla bunu seçtim, yeni nesil GPU'larla uyumlu içindeki PSU)
Soğutucu: Rampage COOLBLADE RB 120mm Kule Tipi (buna karışmadım, sonradan soğutucu almak gerekiyor)
Sistemin Toplam Fiyatı: 75.276, 22 TL
Vatan'ın Aralık ayı sonunda yaptığı kampanyada bazı özelleştirmelerle bu sistemi alabiliyorduk. Tabii ki Aralık ayı fiyatları artık olmayacak muhtemelen ama sırf AMD ve X3D işlemci var diye 30 bin TL'den fazla fark vermezdim. Güç kaynağı ve soğutucu sonradan değiştirilir.
hocam sana hayırlı olsun ama birisi intel biliyorsunuz soket destegi bitik digeride piyasanın en iyi oyun işlemcilerinden biri o farkı daha yeni güncel ürüne veriyorsunuz ama tabikide sizin üründe fiyat avantajı var ama aralık ayında asgari ücret ve hayat şartları daha düşük iken ocak ayında a-z ye zam geldi yeni normal bu artık bunu kabul etmiyorlar mesela aralıgın ortasından itibaren sürekli konuları açıldı ekran kartları zamlanacak zamlanak ee zamlanınca sistem fiyatları artınca ama aralık ayı böyleydi olmuyor.
türkiyede yaşadıgını unutan forum kitlesi geçmiş ile günümüzü kıyaslamada uzman kitle tr de herşeye günlük zam geldigini unutan türko 5070ti ı attım cevabın yok çatmaya yer arıyorsunuz tek tek toplayabilrisiniz bana 1 hafta önce suydu 2 hafta önce buydu demeyin geçerliligi yok ona bakarsan 1 hafta önce 5090 sistem vardı ozaman hepsi mezarlık o kafa ile bakarsanız
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.688,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aynen knka ya hadi ya forumdan 1 kişi bile almayacak. Biraz daha link atmaya devam et.
Vatan oem paketlere yüzde 10- 15 daha indirim yapar o zaman paylaşsan anlarım. Şuan hiçbir avantajı yok.