🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

O bot kuranlar zaten bitirdi ya bizi, gecenin köründe çıkan fırsatlar dışında 1 tane yakalayamadım dfdfs
Yapacak bir şey yok maalesef iphone tarafını zaten alamıyorduk oranın botçusu çok sağlam belirli tutarın üstünde olan bileşen laptop vs olanları da hızlı yakalıyorlar artık eskisi gibi yoğun stok girişi olduğunda ancak alabiliriz diye düşünüyorum.

Yapacak bir şey yok maalesef iphone tarafını zaten alamıyorduk oranın botçusu çok sağlam belirli tutarın üstünde olan bileşen laptop vs olanları da hızlı yakalıyorlar artık eskisi gibi yoğun stok girişi olduğunda ancak alabiliriz diye düşünüyorum.
Son umudum Vatan ya kral bir sistemle gelirlerse sistemleri de yavaş botların hızına göre, yapışırız gibi :kekw:

Son umudum Vatan ya kral bir sistemle gelirlerse sistemleri de yavaş botların hızına göre, yapışırız gibi :kekw:
Şubat ayı sonuna kadar iyi bir sistem bekliyorum vatandan bakalım umarım gelir ekran kartı fiyatları artmadan gelse güzel olur

dram sorunu oldugu sürece unut. bugün bide resmi gazetede yurtdısı alıveris yasagı ile ilgili bişey yayınlanmış bu saatten sonra her şey zor. ben 2.el pc topluyorum sahibinden ne bulursam kenara koyuyorum 5-10 yıl sonra kıymetlenir şimdilik 3 tane yedek kasa yaptım teknoloji eskimez bizde

dram sorunu oldugu sürece unut. bugün bide resmi gazetede yurtdısı alıveris yasagı ile ilgili bişey yayınlanmış bu saatten sonra her şey zor. ben 2.el pc topluyorum sahibinden ne bulursam kenara koyuyorum 5-10 yıl sonra kıymetlenir
Zamanında piyasa daraldığında nakit akışı için olur olmadık sistem sattılar yine piyasa daralıyor ölü fiyattan olmaz ama piyasaya uygun bir sistem bekliyorum örneğin 7500F 5070 45k sistem gibi 9060xt 16 gb 35k sistem gibi belki 7500f olmaz u225 olur (u225 olursa şaşırmam)
hiçbir duyumum yok bu arada sadece piyasayı takip ettiğim için öngörüm bu şekilde

Bu botlar nasıl yapılıyor ki ve yapılması suç mu yani yapılabilir bir şey mi

Alıntıyı görüntüleHala stokta var ama bu ne yav :D MSI GAMING TRİO ASUS TUF KARTIMIZ HANEYE HAYIRLI OLSUN.

Ferrari görünümlü Fiat Coupe yerine Ferrari görünümlü Lamborghini en azından :D

Benim takip ettiğim yerler bu 5090 ların sadece 1 tanesini yakaladı trioyu ben hiç göremedim. Artık yakalamak çok zor ben haftalardır bir şey alamadım. Eskisi gibi değil yakalayanları tebrik ederim bazı arkadaşlar sağlam yakalayan bot kurmuş indirim düşen.

Başlık Gaming Trio 5090 ama ürün TUF 5090'dı hocam. Muhtemelen depodan alan kişi kutusuz diye vazgeçti sonra başkası tekrar aldı. Zaten her halükarda orijinal kutusunda gönderilmeyeceğinden kutudan GTX 1650 + yarısı yenmiş salatalık falan çıkabilir belli olmaz bizim ülkede işler. Hatta yurt dışında bile kargocular RAM hacılamaya başlamış, şirket ile müşteri kendi aralarında halletsin gerisini diyerek :kekw:

Bu botlar nasıl yapılıyor ki ve yapılması suç mu yani yapılabilir bir şey mi
Suç değil şu şekilde çalışıyor piyasadaki fiyat x y fiyata düştüğünde bildiriyor ancak bu her zaman iyi fiyat demek değil ve bildirme süresi gibi etkenler var ne kadar iyi kodlanırsa o kadar iyi çalışıyor suç olması için manipülasyon yapması ya da tüm stokları çekip piyasada katlarına satması gibi sebepler gerekiyor

Suç değil şu şekilde çalışıyor piyasadaki fiyat x y fiyata düştüğünde bildiriyor ancak bu her zaman iyi fiyat demek değil ve bildirme süresi gibi etkenler var ne kadar iyi kodlanırsa o kadar iyi çalışıyor suç olması için manipülasyon yapması ya da tüm stokları çekip piyasada katlarına satması gibi sebepler gerekiyor
Anladım ama karmaşık bir iş gibi bilgi gerekiyor normal insan işi değil

Anladım ama karmaşık bir iş gibi bilgi gerekiyor normal insan işi değil
Hazırları da var sanırsam satılanlar, zamanında borsa için ücretsiz kaptıklarım oluyordu. Paralı olanları hiç tadamadım ama :peeposad2:

Kötü değil ama çok kanserler basit kullanıcıya ürünü aldırtmayabiliyorlar. Bazılarında full otomasyon var. Bildirim değil, direkt senin yerine alıyor paşam :kekw:

Bazılarında full otomasyon var. Bildirim değil, direkt senin yerine alıyor paşam :kekw:

Aynen öyle hocam al-sata kesin gidecek bir şeyler varsa alışverişi direkt bota yaptıranlar kazanıyor

gpu ve ram fırsatı var mı hocam şu sıra herkes bişeyler alıyor bir ben kaldım öyle

Geri