charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AhshhflskgdmgSite bumbum olmuşŞaka bir yana yıllardır var bu site, düzelir illaki.
AhshhflskgdmgSite bumbum olmuşŞaka bir yana yıllardır var bu site, düzelir illaki.
Şu an Lian Li fanların bağlantısı kopup yeniden bağlanıyor mu? Ben hala usb ile kullanıyorum, bazen çok sık kopup bağlanıyor. Usb kablo bağlantısı yaparakta kullanmak istemiyorumhayır edge hub kullanıyorum brom. bütün fanlarım edgehuba bağlı lianlinin
ben direk edge hub bağladım hepsini. kesinlikle bir tane edge hub al ya. sinerjide 1000 tl ye alabilirsin şu an vericiyi usb ile de bağladım hubada bağladım 2.0 9 pin ile bir kez bile kopma yaşamadım. Fanları aldığım günden beri sıfır problem brom https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-edge-guc-kaynagi-beyaz-usb-hub-p-57216Şu an Lian Li fanların bağlantısı kopup yeniden bağlanıyor mu? Ben hala usb ile kullanıyorum, bazen çok sık kopup bağlanıyor. Usb kablo bağlantısı yaparakta kullanmak istemiyorum![]()
Anladım, Lian Li yeni receiver ve controlelr yapmış, güzel değişiklikler var, free upgrade için irtibata geçtim, gümrük işlerinden dolayı yollayamadılar. Buradaki bir firmaya yönlendirdiler onlarada Şubat da gelecekmiş, o receiver ve yeni usb ile de hala kesiliyor ise, psuyu alırım. Ben beyaz toplarken mantığıma yenilip siyah beyaz karışık sistem olduben direk edge hub bağladım hepsini. kesinlikle bir tane edge hub al ya. sinerjide 1000 tl ye alabilirsin şu an vericiyi usb ile de bağladım hubada bağladım 2.0 9 pin ile bir kez bile kopma yaşamadım. Fanları aldığım günden beri sıfır problem brom https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-edge-guc-kaynagi-beyaz-usb-hub-p-57216
Anladım, Lian Li yeni receiver ve controlelr yapmış, güzel değişiklikler var, free upgrade için irtibata geçtim, gümrük işlerinden dolayı yollayamadılar. Buradaki bir firmaya yönlendirdiler onlarada Şubat da gelecekmiş, o receiver ve yeni usb ile de hala kesiliyor ise, psuyu alırım. Ben beyaz toplarken mantığıma yenilip siyah beyaz karışık sistem olduo yüzden psuyuda beyaza değiştirirken alırım hubli plat Lian li. En azından hub ile sorun yaşanılmadığını duymak güzel. Bir de ara sıra olay görünletiyicisinden > uygulama ve hizmet günlükleri > L-Connect Service'den kontrol eder misin?
Bende fanlarda veya PC'de donma olmuyor, tek windows sesi geliyor usb giriş çıkış sesi, öyle anlıyorum kesildiklerini ve yeniden bağlandıklarını. Normal mi bilmiyorum ama fanın ekranını ayarladıktan sonra USB yi çıkartınca hala ekran tam çalışıyorve usb takılı olmayınca kopma da olmuyor.
Öyle mi? sanki hublu plat da vardı. Hocam Lian Li sayfasından support ticket aç, free upgrade seçeneği gibi bir şey vardı. Öyle yap. Şimdi gümrük değişti ya belki şimdi direk yollarlar onun dışında burda yönlendirdikleri firma OKSİD Bilişim oldu.kiminle irtibata geçtin bende isteyim. Şu yeni çıkardıkları fanların kontrolcüsü mü neyden istedin? hub lu olan psu iyi değil bu arada. hubi ayrı almanı tavsiye ederim. hublu olan gold psu. plat olanında da hub yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kiminle irtibata geçtin bende isteyim. Şu yeni çıkardıkları fanların kontrolcüsü mü neyden istedin? hub lu olan psu iyi değil bu arada. hubi ayrı almanı tavsiye ederim. hublu olan gold psu. plat olanında da hub yok.
plat da hub var ama sadece usb 9 pin var. pwm headerler bulunmuyor.Öyle mi? sanki hublu plat da vardı. Hocam Lian Li sayfasından support ticket aç, free upgrade seçeneği gibi bir şey vardı. Öyle yap. Şimdi gümrük değişti ya belki şimdi direk yollarlar onun dışında burda yönlendirdikleri firma OKSİD Bilişim oldu.
plat da hub var ama sadece usb 9 pin var. pwm headerler bulunmuyor.
bu hem fanların üstüne takılan hem de usb mi update etmişler.? benim fanlar çok nadir de olsa bazen kendi kendine maxrpm çekiyo bi kaç saniye yazayım bakalımÖyle mi? sanki hublu plat da vardı. Hocam Lian Li sayfasından support ticket aç, free upgrade seçeneği gibi bir şey vardı. Öyle yap. Şimdi gümrük değişti ya belki şimdi direk yollarlar onun dışında burda yönlendirdikleri firma OKSİD Bilişim oldu.
![]()
Update on L-Wireless Controller & Wireless Fan Receivers - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
Update on L-Wireless Controller & Wireless Fan Receivers We’ve made some important improvements to both the L-Wireless Controller and Wireless Fan Receivers — here’s what’s new 👇 🔹 L-Wireless Controller The new L-Wireless Controller is now smaller and no longer supports internal motherboard RPM...lian-li.com
İnanılamaz bir değişiklik bence bu eski receiverler yeterince güç gönderemiyor, bağlantı sorunu da var. Çözeceğinden çok ümitliyim haha
Evet! Şimdi sinyal kaybedildiği zaman kafalarına göre dönmeyecekler, dalgalanmaları düzeltmişler, yazıda rpm üzerinde gibi odak ama bir ümit belki ekran olayıda düzelmiştir. Onun dışında usb'nin küçülmesi bile ticket atmaya yeter.bu hem fanların üstüne takılan hem de usb mi update etmişler.? benim fanlar çok nadir de olsa bazen kendi kendine maxrpm çekiyo bi kaç saniye yazayım bakalım
Evet! Şimdi sinyal kaybedildiği zaman kafalarına göre dönmeyecekler, dalgalanmaları düzeltmişler, yazıda rpm üzerinde gibi odak ama bir ümit belki ekran olayıda düzelmiştir. Onun dışında usb'nin küçülmesi bile ticket atmaya yeter.