Forumdaki ateist bireylere bir sorum olacak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kanka cayır cayır değil. kanka karadeliğin olay ufku gibi sıkışacaksın orada ısı dünyadaki en sıcak şeyin 70.000 katıdır olay ufkunda atomların fingirdeyecek
Ama ben iyi bir insanım neden sadece inanmadığım için cezalandırılıyorum ki :( bana neden sorgulama şansı verdi madem sorguladığımda ceza verecekse 🥀

Ama ben iyi bir insanım neden sadece inanmadığım için cezalandırılıyorum ki :( bana neden sorgulama şansı verdi madem sorguladığımda ceza verecekse 🥀
(şunu bir dene dünyevileştirilmiş) babanı red et ama küfür falanda et sonra eve girmek için izin iste ama özür dilemeyeceğini söyle sonra konuşuruz
sadece baba o yani yarın unutur falan seni burada yaratıcıdan bahsediyorsun daha ciddi inan bana affetmek zorunda falanda değil
dünyanın öbür ucunda yaşasan islamı hiç araştırmamış olsan yine belki bilmiyorum derdin affedilebilirdin çünkü uyarılmadan kimseye azap edilmez.
gerçi ateist diyorsun ateistler araştırır başka bir din başka bir ülkede olsan belki affedilirdin o senin hayatta nasıl bir tebliğ aldığına bağlı

(şunu bir dene dünyevileştirilmiş) babanı red et ama küfür falanda et sonra eve girmek için izin iste ama özür dilemeyeceğini söyle sonra konuşuruz
sadece baba o yani yarın unutur falan seni burada yaratıcıdan bahsediyorsun daha ciddi
Babama küfür etmedim , babama hakaret te etmedim tek yaptığım babamın varlığını bilmiyordum bu yüzden varlığını red ettim gelip bana varlığını kanıtlasaydı gerçekçi bir şekilde gelir canım babam diye sarılırdım zaten.

Babama küfür etmedim , babama hakaret te etmedim tek yaptığım babamın varlığını bilmiyordum bu yüzden varlığını red ettim gelip bana varlığını kanıtlasaydı gerçekçi bir şekilde gelir canım babam diye sarılırdım zaten.
kanıtlamadı mı parmak uçlarına bak dön bir aynaya kendine bak onu veren kim onu kimse göremez. o zaman mekandan münezzehtir. o herşeyi bilir 1 atom dahi ondan habersiz titreşemez. 7000 din var bak bakalım başka tevhid var mı red ettiğin şeyi önce öğren insanları örnek alma
yahudiler tevhid deme onlar ezra ALLAH ın oğlu dedikleri gün tevhidleri bitti. islam haktır.
not aslında artık din bile değiller ırk davası onlarınkisi annen yahudi değilse yahudi olamazsın

kanıtlamadı mı parmak uçlarına bak dön bir aynaya kendine bak onu veren kim onu kimse göremez. o zaman mekandan münezzehtir. o herşeyi bilir 1 atom dahi ondan habersiz titreşemez. 7000 din var bak bakalım başka tevhid var mı red ettiğin şeyi önce öğren insanları örnek alma
yahudiler tevhid deme onlar ezra ALLAH ın oğlu dedikleri gün tevhidleri bitti. islam haktır.
not aslında artık din bile değiller ırk davası onlarınkisi annen yahudi değilse yahudi olamazsın
Baktım aynaya geçmişten günümüze uzanan evrim yasasını görüyorum , körelmiş ve işe yaramayan uzuvlar görüyorum madem kusursuz olarak yaratıldık neden körelmiş ve işe yaramayan uzuvlarımız var ? ayak parmaklarımız mesela eskiden çok daha uzundu çünkü atalarımız tırmanmak için kullanırdı ama zamanla medenileşip ağaçlara tırmanmayı bıraktığımız için köreldi ve küçüldü artık tırmanmak için o kadar da etkili değil , kuyruklarımız vardı neden kuyruk sokumu deniliyor biliyor musun ? köreldi hatta yok oldu nerdeyse. Gözünü seveyim kafanı kaldır biraz araştırma yap evrim hakkında , dünya kusursuzdur hayvanlar kusursuzdur o yüzden mi %99'unun soyu tükendi ? dünya kusursuz bu yüzden mi bütün hayvanlar birbirini yiyor/öldürüyor , çoğalmak için diğer hayvanı öldürüyor içine yumurtalarını bırakıyor ? bu mu kusursuzluk ?

Aga sonra diyorlar Ateist birey niye sadece İslam dinine karşı konuşuyor.

Çünkü bu adamlar olaylara mantıkla bakamıyorlar.

Ha yahudi, ha hristian, ha islam, ha şeytan. Ya arkadaşım bunlar toplumu sağa sola istedikleri gibi çekmek için var.

Ha inançlı biri zaten buraya gelip zaman öldürmez şeytanın yaptığı internetde telefonda bilgisayarda.

İbadetini yapar Tanrısıyla konuşur şuan. Kim nasıl mutluysa öyle yaşar.
Hocam siz de diyorsunuz ki Müslümanlar hiçbir şey yapmasın, Müslümanlar bilimle uğraşmasın, Müslümanlar şu bilgisayar oyunu oynamasın, Müslümanlar şu müziği dinlemesin,yazdığınızdan bunu anladım galiba.
Siz Müslümanları günde 5 vakit namaz kılan, hiç araştırmayan, sorgulamayan kişiler olarak görüyorsunuz maalesef,daha önce de dediğim gibi bir şeyin çoğunluğuna bakılarak karar verilemez.
Biz size Müslüman olun demiyoruz zaten sadece dinimizi rahat bırakın bu kadar basit.

Hocam siz de diyorsunuz ki Müslümanlar hiçbir şey yapmasın, Müslümanlar bilimle uğraşmasın, Müslümanlar şu bilgisayar oyunu oynamasın, Müslümanlar şu müziği dinlemesin,yazdığınızdan bunu anladım galiba.
Siz Müslümanları günde 5 vakit namaz kılan, hiç araştırmayan, sorgulamayan kişiler olarak görüyorsunuz maalesef,daha önce de dediğim gibi bir şeyin çoğunluğuna bakılarak karar verilemez.
Biz size Müslüman olun demiyoruz zaten sadece dinimizi rahat bırakın bu kadar basit.
Şeytan zaten diyor bilim, teknoloji, sarhoşluk, cinsel ilişki benim özümü oluşturuyor. Bunlarla ilgilenen herhangi bir kişi bana kendiside bilmeden biat etmiş olur.

Her hangi bir dini rahat bırakmak veya bırakmamak benim ilgi alanım değil.
Polat Alemdarın babası gibi dinine bağlı insanlar görmek isterim.

Her yerinden duran ağzından küfür, davranışlarından şerefsizlik eksik olmayan adamlar kendine dine bağlıyım müslümansım demesin yani o anlamda söylerim. Nede Olsa Allah bizi bağışlıyor diye milyon tane şerefsizlik yapanlarla dolu ortalık.

kanka cayır cayır değil. kanka karadeliğin olay ufku gibi sıkışacaksın orada ısı dünyadaki en sıcak şeyin 70.000 katıdır olay ufkunda atomların fingirdeyecek
yok ki nası sıkışcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım aynaya geçmişten günümüze uzanan evrim yasasını görüyorum , körelmiş ve işe yaramayan uzuvlar görüyorum madem kusursuz olarak yaratıldık neden körelmiş ve işe yaramayan uzuvlarımız var ? ayak parmaklarımız mesela eskiden çok daha uzundu çünkü atalarımız tırmanmak için kullanırdı ama zamanla medenileşip ağaçlara tırmanmayı bıraktığımız için köreldi ve küçüldü artık tırmanmak için o kadar da etkili değil , kuyruklarımız vardı neden kuyruk sokumu deniliyor biliyor musun ? köreldi hatta yok oldu nerdeyse. Gözünü seveyim kafanı kaldır biraz araştırma yap evrim hakkında , dünya kusursuzdur hayvanlar kusursuzdur o yüzden mi %99'unun soyu tükendi ? dünya kusursuz bu yüzden mi bütün hayvanlar birbirini yiyor/öldürüyor , çoğalmak için diğer hayvanı öldürüyor içine yumurtalarını bırakıyor ? bu mu kusursuzluk ?
buna cevap verememiş puhbafghdsghdf

yok ki nası sıkışcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna cevap verememiş puhbafghdsghdf
Toksik dincilik bundakiler argüman veya tartışmaya başladığımızda klasik cevap '' görmek isteyene var '' görmek isteyene yerdeki taş ta yaratılışın kanıtı zaten.

Karşılık bekleyerek yapılan her şeye karşıyım... (konu ile alakalı )

Rahman suresi tam sana göre yaratan sen misin yoksa biz miyiz? (biz kelimesi kasıtlı kullanılır şeytan ben kelimesini en çok kullanan varlıktır)
hocam bu yorumu dalga geçmek için yazmıyorum ama islam'ın kanıtını istiyoruz bize Kur'an-ı Kerim'i gösteriyorsunuz yani Kuran'ı Kuran ile kanıtlamak aklıma yatmıyor. başka kanıt yok mudur?

yok ki nası sıkışcaz
Bir de kesinmiş gibi konuşuyor. Gerçekten bir Ateist olsan zaten kesin konuşmazdın. (klasik replikalardansın)
Ben de senin varsayımsal olarak zekanın olmadığını iddia ediyorum; tıpkı senin “yok” dediğin gibi. Çıkar göster o zekanı, var mı yok mu görelim.
Benim “yok” iddiam, senin “yok” iddian kadar basittir.
Senin inancın varsayımdan ibaret

(özenti)

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri