Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

ghosting bende yok denecek kadar az ama o üründen ürüne değişeceği için sizde daha az yada daha fazla da olabilir o yüzden alırken test etmelisiniz
overdrive modunu level 3 e aldınmı sen hocam

değişken od ayarı var ondan bahsediyorsun sanırım. ne işe yaradığını bilmediğim için kapalı kullanıyorum
lvl 3 e al ben öyle kullanıyorum ghosting zaten az daha da azaldı

lvl 3 e al ben öyle kullanıyorum ghosting zaten az daha da azaldı
sadece ghostingi mi azaltıyor yani o ayar? öyleyse neden 5e almıyoruz ? ayrıca fazla güç falan tüketiyor mu açınca

sadece ghostingi mi azaltıyor yani o ayar? öyleyse neden 5e almıyoruz ? ayrıca fazla güç falan tüketiyor mu açınca
level 3 ten sonrasında overshoot çok artıyor en az olduğu kademe 3
tayfun hocamızda öyle belirtmiş zaten ben kendim bakarak level 3 te bırakmıştım

AOC olanı aldım hiç bir sorunu yok. incehesaptan almıştım

Coil whine durumu nasıldır hocam? Gürültülü çalışıyor mu?

Eğer para sorun değilse ve 240hz yeterli ise g65b hz önemli ise koouri veya ktc'nin 320hzlik versiyonu.

Arkadaşlar 5060ti 16gb sistemim için 2k monitore geçme kararı verdim. Rekabetçi oyun nadir oynuyorum. Spor, yarış ve hikayeli genel olarak.
- minimum 350nit parlaklık, 400 olsa daha güzel olur(300 nit tecrübe ettim, yetersiz benim için)
- minimum 144hz tazeleme hızı
- minimum 8bit doğal Renk Derinliği, 10 olsa daha güzel olur
- yükseklik ayarlı (pivot)
- satıcısı itibariyle cayma hakkımı kolayca kullanmamın mümkün olacağı(en önemlisi)

Şu anda elimdeki Monitor:
https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g4-27-ls27bg400euxuf-s27bg40.html
- 400nit parlaklık, glow çok az, 240hz hdr ile 12bit Renk Derinliği veriyor ama maalesef fhd. Çözünürlük dışında o kadar iyi ki iade etmek çok zor gelecek.

Bulduğum bazı modeller şunlar:

KTC H27E6 : Özellikleri harika ancak iade ettiğim Lg monitörde yaşadığım sürprizleri yaşamak istemiyorum açıkçası.
https://www.epey.com/monitor/ktc-h27e6.html

Samsung Odyssey G65B : gamepad ile 1 metreden fazla, klavye fare ile 40 cm civarı mesafen bakıyorum panele. Curved çok makul bulmadım. Bir de masada kapladığı yer çok fazla. 31 cm derinliği var standı ile birlikte.

Asus ROG Strix XG27ACS : Özelikleri fiyatına göre çok makul değil gibi, bir de Asus monitorlerle ilgili şikayetler çok.
Asus ROG Strix XG27ACG : Üsttekine kıyasla statik parlaklığı yüksek, sRGB kapsamı düşük.

Asus TUF Gaming VG27AQL5A : Çok F/P duruyor. Vatan bilgisayar, online satışlar için cayma hakkını nasıl kullandırıyor, merak ediyorum. Tecrübesi olan varsa fikirleri önemli.

AOC Q27G4ZR : Asus TUF ile beraber en F/P olanlar. Kronik coil whine olduğu bariz, kullanıcı yorumlarına göre.

Samsung Odyssey G5 ips: G3 ve G5 serisi sorunlu ama VA panel olanlar için öyle sanırım. Bu nasıl bilemedim.

Dell Alienware AW2725DM : Garantisi ısrarla övülen bir marka. Satıcı gaming gen tr. Arada aracı da yok. Cayma hakkında sorun yaşar mıyım bilemedim.

Ekran kartım beklediğimden güçlü çıktı. Birkaç gün stresine katlanıp yıllarca kullanabileceğim bir 2k monitor almak istiyorum.
Bütçem daha da çıkabilir, güvenilir satıcı ve iyi model için. Ancak 2k 27 inç bir monitore de verilecek para aşağı yukarı bellidir diye düşünüyorum.
13 ocağa kadar karar alamazsam vazgeçip 1080p ile devam edeceğim, karar vermenin zor olmasından ötürü. Şimdiden teşekkürler.
ben bunu almayı düşünüyorum hocam renk olarak milyar renk destekliyo bi yan aynı modeli 16 milyon destekliyo aralarında 2k fiyat farkı var sadece https://www.incehesap.com/asus-tuf-...-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-83660/?v=1.93.6

Hocam aslında bütçe buna çıkabilir, gerçekten güzel duruyor. Detaylı inceleme yapayım bir. Güvenli satıcıdan falan var mı bakayım. Teşekkürler öneri için.
Düzenleme: hocam 300 nit parlaklık tecrübe ettim, yeterli bulmadım daha önce. Tavsiyem 350nit'e çıkıp tazeleme hızını 200hz yaparak ilk gönderiye yazdığım Asus TUF modelini değerlendirmeniz. Üstelik kullanan bir arkadaşımız da var @unkn4wn Sorularınızı yanıtlar.

G65b için ben de epey heveslendim. Samsung sitesinden öğrenci indirimi yapabilirsem bir tık daha düşecek gibi. Çok tavsiye ediliyor gerçekten.

G65b için ben de epey heveslendim. Samsung sitesinden öğrenci indirimi yapabilirsem bir tık daha düşecek gibi. Çok tavsiye ediliyor gerçekten.
öğrenci indirimiyle ne kadara düşüyor bilgin var mı. benim de favorim bu monitördü pahalı olduğu için elemiştim. Böyle bir şey varsa harika olur

Canlı destek 14.444 TL demişti. Şimdi eğitim indirim mağazasına giriş yaptım ancak monitor listede yok. Yarın 9'da açılacak canlı destek, tekrar soracağım. Eğer bu üründe indirim olmazsa h27e6'yı alıp geçeceğim bir risk alıp.

Geri