Jumbum sitesin çöktü mü

Ekler

• Screenshot 2026-01-09 225304.webp
    Screenshot 2026-01-09 225304.webp
    39.8 KB · Hit: 22
Valla benimkiler 140mm, o yüzden x3 direk sjsjsj. USB yi de ayrı aldım, onu da isteyebiliyormuşuz. Çok işime geldi, birde öncekiler bizde kalacak gibi :ROFLMAO:
tr distrubutore ne dedi sana gelince vereceklerini mi söylediler?

tr distrubutore ne dedi sana gelince vereceklerini mi söylediler?
Şu an stokta olmadığını, Şubat ayında bizimle tekrar iletişime geçin dediler. Kesin bir cevap değlidi, açıkçası.

Şu an stokta olmadığını, Şubat ayında bizimle tekrar iletişime geçin dediler. Kesin bir cevap değlidi, açıkçası.
inş hepsini verirler. Yolladım desteğe ticket. teşekkür ettim bilgilendirme için <3

inş hepsini verirler. Yolladım desteğe ticket. teşekkür ettim bilgilendirme için <3
OKSİD'e yönlendirmeden sana yollarlarsa, beni bilgilendir lütfen, ben de direk mesaj atayım tekrardan.

ben direk edge hub bağladım hepsini. kesinlikle bir tane edge hub al ya. sinerjide 1000 tl ye alabilirsin şu an vericiyi usb ile de bağladım hubada bağladım 2.0 9 pin ile bir kez bile kopma yaşamadım. Fanları aldığım günden beri sıfır problem brom https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-edge-guc-kaynagi-beyaz-usb-hub-p-57216

Ben türkiyeye göndereceklerini düsünmüyorum gönderseler de gümrükte takılır bu saatten sonra. Ticket atmadım o yüzden. Gelse de masrafıyla birlikte gelecektir. Bu arada jumbumun elinde stok yokmuş 11. Günün sonunda siparisi iptal ettik🫠incehesaptan siparis vericem yada sinerjiden.

Ben türkiyeye göndereceklerini düsünmüyorum gönderseler de gümrükte takılır bu saatten sonra. Ticket atmadım o yüzden. Gelse de masrafıyla birlikte gelecektir. Bu arada jumbumun elinde stok yokmuş 11. Günün sonunda siparisi iptal ettik🫠incehesaptan siparis vericem yada sinerjiden.
sinerjiden patlat ya 8k. ya da 9200 e 3 taksit alacaksın incehesaptan.... ben şahsen yeni versionlarını beklemeni tavsiye ederim lcd fanların. q2 de falan gelir heralde tr ye. fiyatı 135 dolares yazmışlar ama bence yine 7-8k falan olur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-10 011028.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-10 011028.webp
    107.5 KB · Hit: 21
sinerjiden patlat ya 8k. ya da 9200 e 3 taksit alacaksın incehesaptan.... ben şahsen yeni versionlarını beklemeni tavsiye ederim lcd fanların. q2 de falan gelir heralde tr ye. fiyatı 135 dolares yazmışlar ama bence yine 7-8k falan olur
Yenisi de güzelmis ama sorunlarıyla beraber gelir her zamanki gibi😆öğrenmis oldum tesekkürler. Muhtemelen sinerjiden 8e alirim.

Fena görünmûyor beyazı da ama beklerken fiyat artar stok bulunmaz

Ekler

• 16329.webp
    16329.webp
    145.5 KB · Hit: 21
  • 16330.webp
    16330.webp
    134.1 KB · Hit: 19
Fena görünmûyor beyazı da ama beklerken fiyat artar stok bulunmaz
ohaa beyazı cidden çok hoş duruyo ya. Çıktığı zaman kesin bunlara geçerim ben. Şimdiki kullandığımız LCD den daha iyi olacağı kesin. LCD fanlar sıkıntılı brom. Bearing sıkıntısı inanılmaz fazla. 2 ayda bozuldu benim düşün yani can sıkıcı seviyede.

ohaa beyazı cidden çok hoş duruyo ya. Çıktığı zaman kesin bunlara geçerim ben. Şimdiki kullandığımız LCD den daha iyi olacağı kesin. LCD fanlar sıkıntılı brom. Bearing sıkıntısı inanılmaz fazla. 2 ayda bozuldu benim düşün yani can sıkıcı seviyede.
Tamam aga ikna ettin almicam beklicem yenisini. Psu kaldı eksik onu alirim. Lian li yada asus alcam psu. Bu fanlari bu arada gemini a yaptirdim bilgin olsun farketmediysen. Ama buna cok yakin olcaktir

Tamam aga ikna ettin almicam beklicem yenisini. Psu kaldı eksik onu alirim. Lian li yada asus alcam psu. Bu fanlari bu arada gemini a yaptirdim bilgin olsun farketmediysen. Ama buna cok yakin olcaktir
Şu ejderli kılıçlı olan ai dimi? Flex de sanırım tek fark receivers?

@achardir
Yani biz yeni alıcıları alırsak, geçmene gerek yok😂 biraz daha araştırayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri