unkn4wn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
ses aygıtından çıkan seçenekleri tek tek denedim hiçbirinde olmuyorbeyler cs yeni ve bas konuş yapınca sol atta ismimin yanmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor youtubeden falan baktım fakat çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz
beyler cs yeni ve bas konuş yapınca sol atta ismimin yanmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor youtubeden falan baktım fakat çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz
Sesini algılıyor mu mikrofon ona bakses aygıtından çıkan seçenekleri tek tek denedim hiçbirinde olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sesini algılıyor mu mikrofon ona bak
Mikrofon izinlerinde cs2 izini verili mi ona bak
Driverı yoksa kur mikrofon eşiğini artır
bu attığım resimde de normalde konuşurken alttaki barın hareket etmesi lazım dediler oda kıpırdamıyor hiç . kulaklığında driveri yok sanırım havit kulaklık dandik bir şeyses aygıtından çıkan seçenekleri tek tek denedim hiçbirinde olmuyor
mikrofon tetikleme eşiği yazıyor son fotoda. onu yükselt ya da azalt ayarı tam bilmiyorum ama yükseltip azaltırken ses çıkar konuş ordan sesini algıladığıyla alakalı bir gösteri çıkmalıses aygıtından çıkan seçenekleri tek tek denedim hiçbirinde olmuyor
o ayarı değiştiriyorum fakat dediğim gibi alttaki bar hareket etmiyor galiba oyun mikrofonu algılamıyormikrofon tetikleme eşiği yazıyor son fotoda. onu yükselt ya da azalt ayarı tam bilmiyorum ama yükseltip azaltırken ses çıkar konuş ordan sesini algıladığıyla alakalı bir gösteri çıkmalı
mikrofonun neo ayarı değiştiriyorum fakat dediğim gibi alttaki bar hareket etmiyor galiba oyun mikrofonu algılamıyor
steam ayarları steamdeki sesli konuşma için geçerli.Alıntıyı görüntüle
steam ayarları da bu şekilde önemli ise
kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum havit kulaklık