Cayma bedeli ödemeden iptal etme

eger yazdıgın kadar kötüyse kullanamadıgın internete para ödemenin mantıgı yok 2500 türknet karşılıyor kalanı öde geç

Hocam cayma bedeli ödemeden gecebilirsem süper olur

Hocam daha önce yazdım btkya ama en son eve ekip geldi port değişikliği falan yapıp gittiler sorun yine ayni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem hariç 4300
Eğer mağdur isen ve sorununu ısrarla çözmüyorlar ise yasal hakların mevcut.
Vadelin hızın en az %75'i sağlanmalı.
Diğer türlü normal şekilde iptal edeceksen sözleşmedeki maddeler çerçevesinde sana yüksek cayma bedeli çıkar ki kampanyasız fiyatları şişiriyorlar sonra yüksek bedel çıkıyorlar.

Btk ya ne yazdın nasıl yazdın bilmem ama süreç öyle işlemez, btk şikayetlerinde sorun çözülmez ise resmi olarak elinde kanıt olur ve eğer işin sonu THH ne varır ise hiç para bile ödemezsin. btk şikayetlerinde bir senin şikayetini alırlar, sonra da tt cevap yazar, sonra sen çözüm hala olmadı dersen btk işe el atar veya iş THH kararına kalır... resmi olarak iş yürütüldüğünden işin içinde yalan dolan olma olasılığı, geçiştirme olasılığı en aza iner. yine de siz bilirsiniz.

Btk ya ne yazdın nasıl yazdın bilmem ama süreç öyle işlemez, btk şikayetlerinde sorun çözülmez ise resmi olarak elinde kanıt olur ve eğer işin sonu THH ne varır ise hiç para bile ödemezsin. btk şikayetlerinde bir senin şikayetini alırlar, sonra da tt cevap yazar, sonra sen çözüm hala olmadı dersen btk işe el atar veya iş THH kararına kalır... resmi olarak iş yürütüldüğünden işin içinde yalan dolan olma olasılığı, geçiştirme olasılığı en aza iner. yine de siz bilirsiniz.
Şöyle yazmıştım

Ekler

• 1000021856.webp
    1000021856.webp
    46.7 KB · Hit: 13
bu btk ya yapılmış bir şikayet ise cevabı olmalı..?

Çözümlendi diyor eve ekip geldino sadece
Ben böyle bir süreç hiç yaşamadım, siz ya farklı bir tecrübe yaşamışsınız veya zamanında cevap verilmiş ise de kontrol edip şikayetinizin devam ettiğini belirtmemişsiniz... Ben de bu bahsettiğim kanaldan şikayetler yaptım ve hepsinden olumlu sonuçlar aldım, birinde bile kaybetmedim.

Geri