Yardım Pubg pc versiyonunu indirdim cok sakin

kadir2733

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
80
İlk defa Pubg pc versiyonunu indirdim cok sakin kimse yok tek basima oynuyorm takimli nasi oynayabilirim

İlk defa Pubg pc versiyonunu indirdim cok sakin kimse yok tek basima oynuyorm takimli nasi oynayabilirim
bu iyi günlerin ileride dakikalarca loot yapıp bi anda hiç ummadığın şekilde 500 lvl SAT komandosundan tek yiyip lootunu ona armağan ettiğin zaman biraz sinir olabilirsin :)

Yeni başladığın için bot lobisine atıyor olabilir ya da oyun modun da bot modu var ona giriyor olabilirsin. Rastgele harita kısmını seçip üstünde 1 ,2 4 karakter simgesi var sırasıyla solo duo squad modları squadı seçersen takımlı girersin.

Yeni başladığın için bot lobisine atıyor olabilir ya da oyun modun da bot modu var ona giriyor olabilirsin. Rastgele harita kısmını seçip üstünde 1 ,2 4 karakter simgesi var sırasıyla solo duo squad modları squadı seçersen takımlı girersin.

1.24 karakter simgesine tıkladım yine aynı bi yardım etseniz

Lobideyken ss atma şansınız var mı?

1768121333020.webp

Hocam bu kısımdan seçtiniz değil mi ? 4. sıradaki olanı seçince squad moduna atar ayrıca Türk gelmesi için aynı aynı dile öncelik veri seçmeniz iyi olur. Ayriyeten sağ altta da sohbet işaretinin yanında radar işareti var. Onu seçerseniz otomatik başka oyuncuların lobisine atar ve birlikte oynayabilirsiniz.

Geri