🔥Galatasaray 0 Fenerbahçe 2 🔥

Şu maçı kazanıp rakibine ne yaparsak yapalım biz bunları geçemeyeceğiz mesajını net bir şekilde vermek gerekirdi; ama gel gör ki Fenerbahçe gerçekten iyi bir oyunla kazandı.
İmza attığı günden beri söylerim. Okan Buruk bu takıma bu kadroya teknik direktörlük yapabilecek yeterlilikte değil. Hele böyle bir amatörle Avrupa başarısı gelmesi imkansız.
Barış' ı hala futbolcu sanıyor, Ahmed antremana bile çıkmaması gerekirken Okan bunu futbolcu sanıyor. Yunus sadece iyi bir yedek olabilir asla Galatasaray' ın hücum aklı olamaz. Bunlarda ısrar eden birisi de Galatasaray teknik direktörü olmamalı. Üç senelik şampiyonluğa rağmen söylüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tarafarsız olarak yazıyorum ben Kocaelisporluyum fenerbahçe şuan ligde en iyi top oynayan takım
Bunu haftalardır bende söylüyorum bir Galatasaray taraftarı olarak.
Galatasaray' ın artısı kadro kalitesiydi bir kaç tane vasata rağmen, Fenerbahçe onu da yakalamaya başladı. İyi bir teknik direktör iyi futbol oynatır. Okan gibi vasıfsız amatörler ancak bahanelerin ardına sığınır

yenildik ya şimdi transfer yaparlar

yenildik ya şimdi transfer yaparlar
Kimi getireceksin? Adam Barış sevdasından kanat oyuncusu aldırmıyor takıma. Orta saha desen Sara-Lemina-İlkay-Toreira var, bunları bile istikrarlı oynatamıyor başka oyuncu da eklenirse Okan bunun altından nasıl kalkacak? Yunus sevdasından da ne kanat ne oyun kurucu istemiyor.

Bu fotoğraf çok şey anlatıyor maçtan bir gün önce çekilmiş anlayan anladı...

Ekler

• Gemini_Generated_Image_liqb76liqb76liqb.webp
    Gemini_Generated_Image_liqb76liqb76liqb.webp
    84.7 KB · Hit: 17
Geri