Mehmet_3117
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
hocam bende cam10 var idare ediyor önemli olan ışıkarkadaşlar bunu Konftel CAM10 almak mantıklı mı yoksa valoranta yatımayı düşünüyorum sizce
öyle kamera olsun diye alıcam whatsapp ekran açma filan niyetineCam 10 lazım değilse yeni seti al geç daha iyi
size göre alınır mıhocam bende cam10 var idare ediyor önemli olan ışık
hocam bende cam10 var idare ediyor önemli olan
yani bütçen buysa alınır hocam benim yandan ışık vuruyor güneş ısığı tam ekranda pikseller fark ediliyor. ben aldım yayında kullanmak için ışık da alacagımöyle kamera olsun diye alıcam whatsapp ekran açma filan niyetine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
size göre alınır mı
yani bütçen buysa alınır hocam benim yandan ışık vuruyor güneş ısığı tam ekranda pikseller fark ediliyor. ben aldım yayında kullanmak için ışık da alacagım
acilse bro elbette kamera al ama acil değil keyfi ise bence valoöyle kamera olsun diye alıcam whatsapp ekran açma filan niyetine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
size göre alınır mı
acil değil ikisinden birisini düşünüyorum valoranta 18k olduacilse bro elbette kamera al ama acil değil keyfi ise bence valo
valla 1 milyon civarı harcamışımdır lol-valo hala daha gereksiz derecede harcıyorum valo-loleacil değil ikisinden birisini düşünüyorum valoranta 18k
lazım değil aslında discord konuşmalarda wp için öylekamera lazımsa al hocam ben kullanıyorum cam10 f/p bir kamera.